YLP

Yksilölajit Porukassa - Individual Sports United

 

YLP on syksyllä 2011 käynnistetty Lahden Ahkeran, Lahden Hiihtoseuran ja Lahden Uimaseuran pilotti yhteistyöprojekti. 

Tarkoituksena on seurojen voimavarojen yhdistäminen ja yhteistyö, joka etenee vaihe vaiheelta.

Uimaseuran yhteyshenkilö on Tatjana Hämäläinen

 

Yhteistyön ensimmäinen vaihe on Artturi Ampiaisen kisapassi, passi mahdollistaa seuran kaikkien uimareiden (7-13 v.) osallistumisen toisten lajien kisatapahtumiin ja lajikokeilupäiviin maksutta. Kilpailutapahtumat ovat kaikkien seurojen yhteistyössä järjestämiä tapahtumia ja ovat näin osa oman lajin harjoittelua & kilpailutoimintaa.

Juniori kuuluu siis oman lajinsa lisenssin / harjoitteluvakuutuksen piiriin. (Suosittelemme myös henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta, joka täydentää urheilulisenssin tapaturmavakuutusta)

Artturi Ampiaisen kisapassi vaatii rekisteröitymisen Lahden ahkeran sivuilta Tästä kisapassiin

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja kilpailuista täältä 

Yleisurheilukilpaikuihin ilmoittautuminen täältä

Hiihtokilpailujen ilmoittautuminen täältä

 

Kisapassi käytännössä

Kisapassissa ovat ne kilpailut, jotka on tarkoitettu kenelle tahansa yhteistyöseuran toiminnassa mukana olevalle. Näissä kilpailuissa on otettu huomioon, että paikalla voi olla myös junioreita, jotka eivät ole aiemmin lajissa kisanneet.

Kilpailun järjestämisvastuussa oleva seura nimeää kisaan Seurayhteistyöhenkilön, joka vastaa kilpailun aikana Kisapassi-porukan toiminnasta ja toimii ns. tukikohtana.

HUOM! Tältä sivulta sinun on täytettävä ilmoittautumislomake kyseisiin kilpailuihin ja täältä löydät myös ajantasalla olevat kilpailutiedot!