Ajankohtaista

Infoa kevään kurssien alkamisesta

‍Päijät-Hämeessä Koronarajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa 25.1. asti. Tämän takia mm. uimahallit ovat kiinni yleisöltä ja aikuisten harrastusryhmätoiminta on tauolla.

Vesipeuhula, Tenava, Jatkotenava, Tekniikka, Harraste, Pyrstöuinti ja Uinti-Säbä ryhmät alkavat suunnitellusti ja tehtyjen aikataulujen mukaisesti.

Rajoitukset vaikuttavat vauvauinti- ja erityisryhmien sekä aikuisten kurssien aloituksiin, jotka siirtyvät. Tiedotamme näille ryhmille aloituksesta erikseen. Selvitämme myös voisiko kursseja jatkaa toukokuussa nyt suunniteltua pidemmälle, jotta kurssikertojen määrä pysyisi ennallaan. Kurssihinnat katsotaan sitten, kun selviää milloin kausi päästään aloittamaan.

Jonopaikkalaisille ilmoitamme heti sähköpostilla/tekstiviestillä, jos paikka ryhmästä vapautuu. Arvioimme ryhmien paikkamääriä viimeistään kurssien alettua.

Kurssilaskut nyt alkavien ryhmien osalta lähetetään ensi viikon alussa. Laskutamme kaikki kevätkauden ryhmät kahdessa erässä: 1. erä tammikuussa ja 2. erä n. viikolla 10. Kurssi-infot lähetetään viikon 2 aikana.

Olethan yhteydessä toimistoomme, jos laskua/infoa ei ole saapunut ensi viikon loppuun mennessä. Tarkistathan myös roskapostin, osa myClubin kautta lähetetyistä viesteistä menee sinne.

Menossa mukana