Ajankohtaista

Koronatiedote 13.1.2022

‍Kaikki muut ryhmät paitsi vauvauinti ja aikuisten kurssit alkavat suunnitellusti. Kurssi-info, jossa tarkemmat ohjeet käytännöistä lähetetään viimeistään paria päivää ennen kurssin alkua.

Moikka seuraväki!

Saimme Lahden liikuntatoimistosta viranomaisten uusimmat päivitetyt tiedot koronarajoituksista. Nykyiset rajoitustoimet jatkuvat valitettavasti ainakin 26.1. asti. Tämä tarkoittaa, että emme pääse vielä aloittamaan aikuisten uintikursseja ja vauvauintia. Toivottavasti näillä rajoitustoimilla pääsisimme jatkamaan toimintaamme normaalisti tämän rajoitusjakson jälkeen. Tiedotamme teitä heti, kun saamme asiasta lisätietoa. Olemme todella pahoillamme tilanteesta, mutta seura ei voi valitettavasti viranomaisten päätöksiin mitenkään vaikuttaa.

Muistutan taas kerran, että meistä jokainen voi omalta osaltaan huolehtia toiminnan turvallisuudesta. Harjoituksiin ei saa missään nimessä tulla, jos on pieniäkin flunssan oireita. Jokaisen tulee edelleen huolehtia myös hyvästä käsihygieniasta sekä pitää mahdollisuuksien mukaan riittävää etäisyyttä muihin harrastajiin. Uimahallien puku- ja pesutiloissa ei saa viettää ylimääräistä aikaa, eli kaikkien tulee poistua hallista mahdollisimman pikaisesti oman harjoitusvuoron jälkeen. Tehdään jokainen kaikki mahdollinen, jotta voimme jatkaa toimintaamme mahdollisimman turvallisesti.

Tässä viranomaisilta tullut tiedote:
Asiakas- ja yleisötilojen sulku jatkuu 26.1.2022 asti.
Aluehallintoviraston päätöksellä julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat asiakas- ja yleisötilojen sulku jatkuu 26.1.2022 asti.
Tavoitteena on vähentää aikuisten kohtaamisia ja hidastaa koronaviruksen leviämistä.
Rajoitukset koskevat laajasti Lahden kaupungin palveluita. Uusia rajoituksia ei voi kiertää koronapassilla.

Rajoitusten vaikutukset kaupungin palveluissa 30.12.2021–26.1.2022.
– vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten varattujen harjoitusvuorojen mukainen harrastustoiminta jatkuu terveysturvallisuustoimia lisäämällä
– rajoitukset eivät koske ammattiurheilemista
– kaupungin omat, yleiset kuntosalivuorot keskeytetty 20.12. alkaen
– kaupungin uimahallien yleisövuorot on peruttu ja uimahallien kuntosalit on suljettu
– Suurhalliin ja pääkatsomon juoksusuoralle ei pääse rajoitusten voimassaoloaikana Suurhallikortilla omatoimisesti harjoittelemaan

Uintiterveisin,
Tommy Rundgren, toiminnanjohtaja

Menossa mukana