Syyskauden ilmoittautuminen avautuu ti 22.5. klo 9:00

18.5.2018

Syyskauden lasten harrasteryhmät on päivitetty nettisivuillemme. Ryhmät löydät Lasten uintiharrastus yläpalkin alta http://www.uinti.com/lasten-uintiharrastus/ .

Aikuisten kurssit ja vauvauinti -ryhmät päivitetään sivuille viimeistään ma 21.5. Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu tiistaina 22.5. klo 9:00.

► Luethan seuraavat ennen ilmoittautumista:

» Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu ensisijaisesti myClubin kautta. Suosittelemme tarkistamaan etukäteen, että tunnukset toimivat. Unohtuneen salasanan voit palauttaa seuraavan linkin kautta https://laus.myclub.fi/flow/reset_password . Tarvittaessa ole yhteydessä toimistoomme, jos ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia.

» Tarviseetko uudelle kaudelle ilmoittautua erikseen?
Kenenkään kevätkaudella mukana olleen uimarin ryhmäpaikka ei automaattisesti jatku, eli jokaisen uimarin on ilmoittauduttava uudelleen varmistaakseen paikka syyskaudelle.
Kurssimme aikoihin ja paikkoihin tulee muutoksia joka kauden jälkeen. Kaupungin myöntämät allasvuorot selviävät myös sen verran myöhään, että ennakkoilmoittautumisen järjestäminen jatkaville uimareillemme (yli 500 hlö) on mahdotonta ennen kesää ja työntekijöidemme kesälomien alkamista. Lisähaasteen tähän toisi lisäksi se, että osa uimareista vaihtaa tasoa ja osa pysyy ennallaan. Tämän takia olemme päätyneet nykyiseen menettelytapaan ilmoittautumisten suhteen.

» Poikkeuksia toimistomme aukioloajoissa
28.5.-24.6 välisenä aikana toimistomme (puh. 044 976 8272) puhelinaika on ma-pe klo 8-12. Suosittelemme lähettämään kyselyt uimakouluista tuona aikana mieluiten sähköpostitse. Huom! viikolla 23 (4.-10.6.) toimistomme on suljettu Rollo uintitapahtuman järjestelyiden vuoksi. Tänä aikana emme valitettavasti pysty vastaamaan yhteydenottoihin.

» Vapaapaikat kaudelle 2018-2019
Lahden Uimaseura myöntää hakemuksesta viisi (5) vapaapaikkaa/vuosi. Vapautusta uintimaksuista voi hakea sosiaalisin ja taloudellisin perustein vapaamuotoisella hakemuksella. Syyskauden 2018 ja kevätkauden 2019 vapaapaikat myönnetään yhdellä kertaa ennen syyskauden alkua.


Hakemukset vapaapaikkaa varten pyydämme toimittamaan sähköpostilla
toimisto @ lahdenuimaseura.fi 31.7.18 mennessä.
Huomioithan, että vapaapaikan saamisen edellytys on Lahden Uimaseuran jäsenyys eli jäsenmaksu (35 €/kausi) tullaan lapselta vapaapaikasta huolimatta laskuttamaan. Vapaapaikkaa voi hakea, vaikka lapsi olisikin ilmoittautumishetkellä jonopaikalla ryhmässä.