Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet

AIKUISTEN RYHMIEN ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSOHJEET

 

Kuinka ilmoittaudun kurssille ?

 

Lahden Uimaseuran kursseille ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujemme myClub –palvelun kautta. MyClub –tunnukset on mahdollista luoda etukäteen, jolloin ilmoittautuminen nopeutuu. Lisätietoa tästä saat Lahden Uimaseuran toimistolta. Huomioithan, että myClubissa jokainen harrastaja ilmoitetaan mukaan toimintaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Nettisivuiltamme löydät ohjeita myClubin käyttöön.

Myös sähköpostitse on mahdollista ilmoittautua. Huomioithan, että sähköpostitse tehdyn ilmoittautumisen käsittelyssä voi mennä aikaa. Emme siis voi taata paikkaa haluamallesi kurssille sähköpostilla ilmoittautumalla. Parhaiten varmistat paikan käyttämällä myClub-ilmoittautumista.

Puhelimitse emme mielellään ota ilmoittautumisia vastaan.

Ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme, jos on jotain ongelmia tunnusten luomisessa / ilmoittautumisessa.

Kurssi on täynnä

 

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Näet kunkin kurssin kohdalla vapaiden jonopaikkojen määrän. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse heti, mikäli kurssilta vapautuu sinulle paikka. Mikäli emme ole sinuun yhteydessä, merkitsee se sitä, että olet edelleen jonossa kyseiselle kurssille. Jonotus on aina kurssikohtainen. Voit ilmoittautua jonoon useammalle kurssille yhtä aikaa. Jonottaminen on maksutonta.
 

Ilmoittautumisen peruminen

 

Ryhmäpaikka on varattuna, kunnes teette itse peruutusilmoituksen toimistolle.

Kurssin voi perua veloituksetta viikkoa (7 vuorokautta) ennen sen alkua. Peruminen tapahtuu myClubin omien tapahtumien kautta tai sähköpostitse toimisto @ lahdenuimaseura.fi .  Alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkua tehtävistä peruutuksista perimme 5 € käsittelykorvauksen.

Huomioithan, että kurssin alun jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet kurssimaksusta. Jos peruutusilmoitus jää tekemättä, niin laskutamme koko kurssimaksun. Joissain erikoistapauksissa, kuten esim. pitkäaikaisen sairauden johdosta, voi peruutuksen tehdä lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana. Perimme palautettavasta summasta 5 € käsittelykorvauksen.

 

Korvataanko poissaoloja ?

 

Emme korvaa yksittäisiä poissaoloja eikä niitä voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Jos poissaolo on pitempiaikainen (useamman kerran) ilmoittakaa asiasta ohjaajalle tai toimistoon.

Pitkäaikaisesta sairaudesta/loukkaantumisesta johtuva poissaolo korvataan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana. Ota näissä tapauksissa yhteyttä toimistoomme.

Kurssi ei toteudu tai kurssikerta peruuntuu ?

 

Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi ilmoittautumisia, kurssia ei ehkä voida järjestää. Tällaisissa tapauksissa Lahden Uimaseura pyrkii tarjoamaan paikan toisesta ryhmästä.

Kurssin järjestäjästä (Lahden Uimaseura) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta-arvaamaton tapahtuma voi olla esim. veden likaantuminen (oksennustapaus), joka estää altaan käytön kyseisenä ajankohtana. Tiedotamme äkillisestä peruuntumisesta sähköpostilla ja tekstiviestillä. Valitettavasti näitä tapahtumia emme voi ennakoida, joten ilmoitusta peruuntumisesta emme aina pysty tarpeeksi ajoissa lähettämään.

Mikäli peruuntuminen johtuu järjestäjästä, Lahden Uimaseura korvaa menetetyn kurssikerran järjestämällä tilalle korvaavan kerran.

Kurssin alkaessa ilmoitetaan erikseen juhlapyhät/lomat, jolloin uintia ei pidetä. Nämä otetaan aina huomioon kurssin pituutta päätettäessä eli kurssin kokonaiskertojen määrään ei ole vaikutusta, vaikka uintia ei kyseisten päivien takia pidetä. 

 

Kurssin laskutuksesta

 

Laskutamme syys- ja kevätkauden erikseen.

Käytämme sähköistä laskutusjärjestelmää ja laskut toimitetaan sähköpostiin. Kurssilaskut lähetetään pääsääntöisesti kurssin alkamisviikolla. Huolehdittehan siitä, että olette ilmoittaneet toimistoomme toimivan sähköpostiosoitteen. Osalle myClubin kautta lähetyt laskut ja viestit voivat mennä roskapostiin. Olethan siis yhteydessä toimistoomme, jos lasku ei ole saapunut perille kurssin kahden ensimmäisen kerran aikana. Paperilaskuun lisäämme 5 € laskutuslisän.

Maksutavat kursseille löytyvät täältä.

Huomiothan, että laskun maksamatta jättämisellä ei voi kurssipaikkaa perua.

1. maksumuistutuksesta lisäämme laskuun 5 € maksumuistutuslisän
2. maksumuistutuksesta lisäämme laskuun 5 € maksumuistutuslisän

Siirrämme laskut 2. maksumuistutuksen jälkeen perintään ilman erillistä ilmoitusta.

 

Kurssimaksu:
Kurssilasku (100 €) lähetetään sähköpostilla ensi viikon aikana. Kurssihintaan sisältyy koko kurssin opetusmaksu sekä jokaisen kerran sisäänpääsymaksu uimahalliin. Hallilla ei siis tarvitse erikseen sisäänpääsymaksua maksaa. Kurssimaksun voi myös maksaa Smartum kulttuuri- tai liikuntaseteleillä, postita setelit tai tuo ne Lahden Uimaseuran toimistolle (Askonkatu 9 F, 15100 Lahti).