Toinen kisapäivä Espoossa toi lisää mitaleja

Marjut Villanen
19.11.2015


Hienosti alkaneet mestaruuskisat jatkuivat todella hyvin myös toisena kisapäivänä.

Kasper Jämsä täydensi NSM -mitalikokoelmaansa 200 SKUssa saaden hopeaa ja varmistaen siten paikkansa illan aikuisten A-finaaliin, jossa Kasper oli hienosti kuudes. Näitä hienoja tuloksia vahvisti vielä Kasperin NSM -uintien 6. sija aamupäivällä 100m rintauinnissa. 

Olli Kokko ui itsensä hieosti omalla ennätyksellään 100m rintauinnissa A-finaaliin ja siellä illalla 5. sijalle lopputuloksissa. 

Sanni Ikonen sai NSM pronssia 200m rintauinnissa ja pääsi aikuisten A-finaaliin, ollen illan kisassa 8. sijalla. Myös Lotta Raiski ui NSM pisteille samassa lajissa ollen seitsemäs ja varmistaen paikkansa aikuisten B-finaalissa, jossa hän ui hienosti kolmanneksi ja sijoittui 11. lopputuloksissa. 

Julia Bruneau saavutti myös NSM pistesijan uiden seitsemänneksi 400m vapaauinnissa. 

Upeiden yksilölajisuoritusten lisäksi LaUS:n joukkue ui aamujaksossa NSM hopeaa 4x200m vapaauintiviestissä yhteisajalla 8:21.78. Joukkueessa uivat:  Essi-Maria Lillman, Melek Ayarci, Julia Bruneau ja Raakel Bärlund.

Illan kruunasi vielä SM hopea naisten 4x200m vapaauintiviestissä yhteisajalla 2:19.28. Joukkueessa uivat Vaula Vekkeli (Vaula on sairastanut koko viikon ja lähti viestin jälkeen kotiin), Melek Ayarci, Essi-Maria Lillman ja Julia Bruneau. 

Hienoja suorituksia, hyviä tuloksia, onnea paljon Kassu, Olli, Sanni, Lotta, Julia ja viestijoukkueet! Tsemppiä ja menestystä huomisiin uinteihin.