Kilparyhmien muutoksista

Aaro Rahomäki
3.7.2017

Moi!

Syksyn osalta kilparyhmien kokoonpanot muuttuvat huomattavasti. Nämä muutokset liittyvät Kivimaan uimahallin remonttiin, jonka myötä menetämme arki-illoilta noin 30 ratatuntia, joten entisellä mallilla ryhmien harjoittelu muuttuu mahdottomaksi remontin ajaksi. Arin ja Aaron ryhmien osalta on haasteena ollut myös valmentajien ajankäytön osalta saada valmennus järjestettyä kahdelle ryhmälle ja lisäksi Aaron muut työt mahtumaan valmennuksen oheen.

Ratkaisu näihin ongelmiin on Arin ja Aaron II-ryhmien yhdistäminen yhdeksi ryhmäksi, jonka valmennuksesta Ari, Aaro ja Mokka vastaavat yhdessä. Uimarit jaetaan puoliksi Arin ja Aaron vastuulle, mutta muutoin suunnittelu ym. asiat hoidetaan yhdessä. Alustavan suunnitelman mukaan Ari ja Aaro vetävät molemmat kolme harjoitusta viikossa ja Mokka kaksi.

Mokan ryhmässä jatkaa 15 uimaria eli saman verran kuin viime vuonna. Ensi kaudella ryhmä harjoittelee kuitenkin jaettuna kahteen osaan paitsi perjantain, lauantain ja sunnuntain harjoituksissa on käytössä kolme rataa, jolloin koko ryhmä mahtuu hyvin harjoittelemaan yhdessä. M1 ryhmästä ei vielä voitu siirtää montaa uimaria muihin ryhmiin, joten ryhmä pyritään saamaan harjoittelemaan Kärpäsen sijaan 25m altaalla.

Nämä muutokset ovat tässä haastavassa tilanteessa välttämättömiä ja niiden toimivuus nähdään ensi vuonna käytännössä. Tarvittaessa muutoksia tehdään seuraavaksi kaudeksi ja toivotaan, että Kivimaan remontti valmistuu ajoissa ja saamme paremmat olosuhteet järjestettyä kaikille uimareille.

Liitteessä on alustavat harjoitusajat kaikille ryhmille. Pienet muutokset on mahdollisia.

Jos ryhmämuutoksista on kysyttävää niin toivottavaa on keskustella Aaron kanssa perjantaihin 7.7 mennessä tai kun valmentajat palaavat lomalta (Mokka&Mihhail 24.7, Aaro&Ari 7.8.)

Terveisin,
Aaro ja valmentajat

Liitteet