Aadan viikko

 

Maanantai  30.4.2012

Tänään meillä oli harkat klo 9-11, koska on vappuaatto ja vapaata koulusta. Mielummin olisin nukkunut pitempään kuin lähtenyt harkkoihin… Onneksi harkat loppuivat vähän aikaisemmin kuin olisi pitänyt. Harkat olivat ihan kivat ja oli sellainen olo että oli tehnytkin jotain. Oli myös kivaa että Helena piti ne.

Harkoissa oli meidän ryhmän lisäksi Andrein ryhmäläisiä. Muut olivat kai Tartossa leirillä. Alkuverrassa me uitiin 200 ov ja 3x4x50. Sen jälkeen me uitiin sekareita ja vaparia kovaa. Lopussa oli jo aika rankkaa. Sitten me uitiin 900 potkuja, 100 verraa, 900 uintia ja 100 loppuverraa. Sitten me päästiin harkoista. Kävelin harkoista Trioon, josta lähdimme isän ja veljeni kanssa kotiin.

Illalla oli mun kaverin synttärit, mutta menin auttamaan niiden valmistelussa jo aiemmin. Siellä oli ihan kivaa. Kaikki muut vieraat olivat jalkapallonpelaajia, enkä tuntenut heistä kuin ”sankarin”. Onneksi oltiin omakotitalossa, kun musiikki soi niiiin kovalla ja meno oli williä… Ja koska on vappu, niin tietysti mä söin hirveesti karkkia ja muita herkkuja :) !

 

Tiistai 1.5.2012

Tänään meillä ei ollut harkkoja. Voi harmi! Oikeesti oli kiva pitää vapaapäivä. Päivä kului kaverin kaa leipoessa, mut tuli kyl liikuttuakin ku käytettii meijän koiraa Heppua ulkona. Koiran kaa ulkoillessa aika kuluu nopeesti. Sitten me hypittiin trampalla. Ulkona oli koko päivän aurinkoista, mutta tuuli tosi paljon ja kylmästi.

Illalla piti tehä läksyjä :(. Onneks on vaa kolme päivää tällä viikolla koulua.

 

Keskiviikko 2.5.2012

Tulin äsken harkoista. Meillä ei ollut rankat harkat, vaikka me uitiinkin kovaa. Alkuverran jälkeen me uitiin 3x4x50 + 3x4x25 kovaa ja sarjojen välissä aina 100 tai 200m verraa. Ari piti taas meille harkat. Harkoissa oli hiljaisempaa kuin yleensä.

Menin tänään kouluun 9.30. Kaikkina muina aamuina meen kasii. Ekalla tunnilla meillä oli liikkaa ja me pelattiin jalkapalloa. Me pelattiin kisiksessä. Mä olin enimmäkseen hyökkääjänä, mutta olin myös maalissa. Maalissa oli ihan kivaa olla, mutta maali oli aika iso ja oli vaikeaa torjua kaikki pallot. Meidän joukkue voitti pelin. Menin koulusta suoraan harkkoihin. Nyt teen läksyt ja pakkaan kaikki kamat huomiselle, koska meillä on aamuharkat.

 

Torstai 3.5.2012

Tänään meillä oli aamuharkat. Helena piti ne. Me uitiin 600 ov, sitten me uitiin tekniikkaa ja verraa. Sen jälkeen me uitiin 3x200 uksia ja 12x100 sekaria. Sen jälkeen me uitiin 10x25 täysillä ja sen jälkeen me päästiin kouluun.

En ollut torstain iltaharkoissa, koska olin Unicef-juoksussa. Me kierrettiin pikku Veskua. Siellä oli aika paljon ihmisiä. Aina, kun oli juossut kierroksen sai yhden tarran ”korttiin”. Meidän piti hankkia sponsoreita, jotka maksavat aina yhdestä kierroksesta. Mulla oli isovanhemmat sponsoreina.

 

Perjantai 4.5.2012

Menin kouluun kasii ja me päästii yheltä. Meil oli bilsaa, uskontoo ja musiikkii. Musiikki on kivaa. Meillä oli tänään vielä bänditunti. Eka me soitettii kitaraa ja sit sai päättää meneekö soittaa sähkökitaraa, bassoa, pianoa, rumpuja tai kitaraa. Jotkut lauloivat mikkiin. Yleensä mä soitan kitaraa tai laulan mikkiin. Soittimia on aika vaikeeta soittaa, ku en osaa nuotteja kunnolla. Meillä on ens viikollla kitarakoe, jossa me soitetaan Love is all around me.

Harkoissa meillä oli ekana juoksuu. Julian iskä Jeff pitää sen, mut tänää meil oli myös Essin iskä. Ne oli päättäny, et meillä on Cooperin testi. Siinä pitää juosta 12 minuuttia niin pitkä matka ku kerkee. Minä ja Väinö juostii 2740 m, Julia juos melkein yhtä paljon. Me kolme juostii eniten.

Harkat meille piti Andrei. En oikee muista kaikkee mitä me uittii. Mut alussa me ainaki uitii käsivetoja painoilla. Ku ne painot sai käsistä pois, tuntu ettei olis enää käsiä ollenkaa. Ne vaa meni melkein itestää eteenpäin. Sitte me uitiin 5x100 A3 ja 5x100 viel kovempaa ja 8x25 A4. Andrei kellotti aikoja. Harkat oli ihan kivat.

 

 

Lauantai 5.5.2012

Mä heräsin puol yheksältä. Me oltiin äitin kaa kahestaa kotona, ku iskä oli pelaamassa kaukalopalloa Jyväskylässä ja pikkuveli oli futisleirillä.

 Mulla oli kampaaja 12.00. Sen jälkeen me mentiin äitin kaa Subwayhin syömään ja sit me käytiin kaupassa. Vähän ajan päästä meijän piti jo lähteä harkkoihin. Meillä oli harkat tänään 15.30. Ilja piti ne. Me pelattiin jalkapalloa kuiviksissa. Sitten me mentiin uimaan. Meillä ei ollu kovat harkat. Me uitiin vaparia nelisatasia ja kahensadan sekareita. Sitte me uitiin viiskymppisiä kovaa ja aina siin väleissä verraa.

Harkkojen jälkeen mä olin kaverin kaa. Me hypittii trampalla ja käytettii Heppua ulkona. Illalla me katottii äitin kaa elokuvaa, joka me oltii vuokrattu.

 

Sunnuntai 6.5.2012

Tää päivä on menny kavereitten kanssa. Me ollaa tehty vähän kaikkee. Tänään meillä oli ruokana kanasalaattia ja päivälliseks lasagnea. Se oli tosi hyvää. Aamulla me käytettii taas meijän koiraa, Heppua ulkona. Me annettii sen uida semmosen ”lammikon” yli.          

 

Ja sitte ku se oli ihan märkä ni se meni kierii pellolle. Sitte se oli ihan kurassa ja me jouduttiin pesee se. Me yritettii viedä se meijän kodinhoitohuoneesee sillee ettei äiti näkis. Just ku mä olin avaamas  oveen ni äiti tuli sinne ja se näki miten kurassa Heppu oli. Ei se hirveesti tykänny… Me jouduttii pesee Heppu. Äiti oli just pessy meijän kylppärin ja me jouduttii pesee Heppu ulkona.

 Sit me yritettii opettaa Heppuu hyppii hyppynarulla trampalla… Mut kyl se osaski ihan hyvin mennä aaltoja. Heppu on ollu meijän kaikis jutuis mukana jo pienestä eikä se pelkää mennä trampalle ja uimista se rakastaa. Sitte me tehtii vesi-ilmapalloja ja heiteltii niitä tauluu päin.

Illalla mä tein läksyt, luin kokeesee ja luin kirjaa.      

 

 

 

Aada Kuiri