Joonaksen viikko

 

Joonas Mustonen, ryhmä Tatu 1

Maanantai 28.5. 

Minulla oli koulua yhdeksästä yhteen. Koulussa oli rento meininki ja harjoiteltiin kevätjuhlaohjelmaa. Enää ei tule läksyjä ennen lomaa. Koulun jälkeen söin välipalan ja menin kaverille. Illan treenit olivat kuudesta kahdeksaan Saksalan uimahallissa. Tällä viikolla ei ole ollenkaan kuiviksia. Treeneissä alkuverra oli 600m ja 100m pohjapomppuja. Sitten oli 2 x 800m vapaauintia, ensimmäinen lättäreillä ja pullarilla, toinen ilman niitä + 400 m jaettuna osiin 16 x 25m. Sitten oli 200m väliverraa. Sen jälkeen ”tassua” 200m ja sen jälkeen 25m ja altaasta ylös. Sitten otettiin 50m rintauinnin aikaa ja Tatu sanoi, että jos joku pystyi sukeltamaa 15m läpivetoa, niin se olisi saanut karkkipussin, mutta kukaan ei onnistunut. Sitten kun olin kotona, niin köllähdin sohvalle levähtämään. Sitten söin iltapalan ja sain jätskiä, koska oli jäätelöauto-päivä. Sen jälkeen menin nukkumaan.

Tiistai 29.5.

Koulua oli yhdeksästä yhteen. Meillä oli kevätjuhlien kenraaliharjoitus. Illalla oli Smurffi-aiheinen kevätjuhla.

Keskiviikko 30.5.

Minulla oli koulua kahdeksasta kahteentoista. Meillä oli musiikin tunnilla nokkahuilutesti, joka meni ihan hyvin. Illalla olisi ollut harkat, mutta en päässyt, koska olin pikkusiskon kevätjuhlassa.

Torstai 31.5.

Tänään meillä oli koulua yhdeksästä yhteen. Me pakkasimme tavaroita, koska vaihdamme luokkaa. Meillä oli myös piknik Joutjärven rannassa. Harkat olivat puoli viidestä kuuteen. Harkoissa oli aluksi 400 m alkuverraa. Sitten otimme kaikkien sekauinnin lajien viestit ja minä sain valita oman joukkueen. Sen jälkeen uitiin sarjaa 3x200m, sai valita omat kamat ja oman lajin. Sen jälkeen oli 4x25 sukellusta. Sen jälkeen 300m loppuverraa. Illalla hypin trampalla, söin iltapalan ja menin nukkumaan.

Perjantai 1.6.

Tänään oli viimeinen koulupäivä ennen kesälomaa, askartelimme koko päivän. Huomenna haetaan vielä todistukset heti aamulla. Koulun jälkeen leikin kavereitten kanssa ja illalla kävin äitin kanssa lenkillä, äiti juoksi ja minä pyöräilin. Sitten saunottiin ja mentiin nukkumaan.

Lauantai 2.6.

Heti aamulla kahdeksalta olimme pikkusiskon todistustenjaossa. Sen jälkeen menimme hakemaan minun todistuksen. Todistus oli ihan hyvä.  Sen jälkeen katottiin elokuva ja sitten kävimme tilaamassa minulle uudet silmälasit. Illalla leikin siskon kanssa, syötiin ja saunottiin. Kiva, kun kesäloma alkoi!

Sunnuntai 3.6.

Nukuin aamulla kymmeneen☺ Aamupalan jälkeen kävin pyöräilemässä kaverin kanssa hyppyrimäellä, matkaa n 15 km. Sen jälkeen käytiin iskän kanssa ostamassa minulle uudet uimalasit. Iltapäivällä autoin iskää laittamaan uima-altaan kuntoon. Illalla syötiin lättyjä, käytiin saunassa ja pulikoimassa uima-altaassa. . Vesi oli tosi kylmää! Sitten menin nukkumaan.