Meean viikko

 

Meean viikko

 

Maanantai 7.5

Viikonlopun jälkeen oli väsyttävää lähteä kouluun. En mennyt harkkoihin kun minulla oli partio ja lisäksi flunssainen olo. Partiossa harjoiteltiin karttamerkkejä ja muuta. Pompin vielä illalla trampalla sekä luin kokeisiin.

 

Tiistai 8.5

Olin Flunssassa mutta olin kumminkin koulussa. En tehnyt mitään koulun jälkeen. Vähän pompin trampalla ja luin edelleen hissan kokeisiin. Tämä päivä meni levätessä.

 

Keskiviikko 9.5

Koulussa ei ollut rankka päivä. Katsottiin elokuvaa ja luettiin sarjiksia koko koulupäivän. Oli mukava lähteä harkkoihin tauon jälkeen. Harkat eivät olleet rankat. Lopussa meillä oli viestejä kun Timillä oli nimpparit.

 

Torstai 10.5

En mennyt aamutreeneihin, koska olin vielä hieman flunssainen ja halusin lähteä terveenä Särkänniemen uintikisoihin. Kouluun menin yhdeksäksi ja pääsin kolmelta. Äitini ei ehtinyt viemään minua kuiviksiin klo 15.30, joten menin vaan uintiin. Harkat eivät olleet mielestäni rankat (3x1000m). Meillä oli viestejä kun Timillä oli synttärit ja Ainolla nimpparit.

 

Perjantai 11.5

Perjantaina kouluun tarvitsi mennä vasta ysiin. Tavallisesti minä meen kymppiin, mutta koulullamme oli Talent-kilpailu. Me kutosten tytöt esitimme tanssiesityksen. Koulusta päästiin jo kahdeltatoista eli minulla oli 3 tunnin päivä. GP 7 alkoivat kuudelta Orimattilan uimahallilla ja puoli seitsemältä alkoivat kisat. Eka lajini oli 50 su ja toinen lajini, jonka uin ekaa kertaa oli 200 ru. Molemmat uinnit menivät hyvin. Ostettiin uudet uikkarit minulle ja sitten mentiin kotiin lepäämään ja rentoutumaan. Nukkumaan menin klo 22.

 

Lauantai 12.5 Särkänniemi-uintikisat.

Aamulla heräsin puoli seitsemältä. Puoli kahdeksalta käytiin hakemassa Samuli ja siitä vanhempani veivät meidät Kisapuistoon, jossa bussi oli jo. Istuin huoltajan vieressä koko bussimatkan Tampereelle Verralla oli tungosta niin kuin aina kisoissa. Verralla Lausin valkoinen lakki meni rikki, joten uin Lausin mustalla lakilla. Eka lajini oli 100 vu, joka oli kolmas laji. Ensimmäisissä lajeissa oli ongelmia ajanotossa, joten koko kilpailu oli myöhässä vajaa puoli tuntia. Paransin aikaani vaparissa neljä sekuntia. Huonosti oli vaan se, että pääni pyöri, mutta se johtui siitä, että laseissani oli vettä. Sen jälkeen menin syömään. Siellä oli hyvää ruokaa. Seuraavaksi minulla oli 100 su. Siinä paransin aikaani seitsemän sekuntia, Valmentaja Helenalta sain hyvää palautetta. Olin kisassa kahdeksantena. Kisojen jälkeen palasin vanhempien kyydillä kotiin.

 

Sunnuntai 13.5.12

Isäni tuli herättämään minut klo 7. Mentiin herättämään äidin onnittelulaululla, koska oli äitienpäivä. Sen jälkeen isäni ja veljeni lähtivät hakemaan muuttokuormaa Joensuusta. Isosiskoni Mona muuttaa takaisin Lahteen. Minä ja äiti lähdettiin käymään mummiloissa Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Leivoin ennen lähtöä sämpylöitä. Hypin naapurin tytön kanssa trampalla. Keräsin valkovuokkoja mummeille ja lauloimme äidin kanssa onnittelulaulut. Molemmat mummit olivat liikuttuneita. Katsoin hieman Suomen jääkiekkopeliä, mutta huonosti siinä kävi.

Huomenna olen lähdössä Linnanmäelle luokkaretkelle. Ihanaa…

 

Terveisin Meea Kivi