Nikon viikko

 

Maanantai 21.5.

Lähdin harkkoihin 15:00. Kuiviksiin ei tullut pitäjää, niin oltiin ulkona ja sitten mentiin sisään uimaan. Uinti oli aika rankkaa asteella 8, mutta lopussa otettiin 25m aika ja sain Helenalta hyvää palautetta. Tulin kotiin 18:30 ja söin ja menin ulos piirtämään katuliiduilla ja siitä menin läksyjen pariin ja siitä trampalle.

Tiistai 22.5.

Menin bussilla linja-auto asemalle ja sieltä skeittasin ampparille harkkoihin 15:00. Kuiviksissa oli juoksua ja juostiin pikku veskua ympäri. Uinnissa oli pyramidi ja oli aika rankkaa. Tulin kotiin syömään (nam). Sitten tein taas läksyt ja menin ulos kaverin kaa trampalle.

Keskiviikko 23.5.

Koulussa oli toimintatunti ulkona ja juostiin paikasta toiseen. Sitten tulin kotiin ja lähdin melkein heti harkkoihin 15:00. Kuiviksissa oli futista ja oli aika tylsää kun kukaan ei syötellyt, mutta pelasin silti. Uinti oli tosi rankkaa koska uitiin 400 täysiä ja vielä sen jälkeen perhosta. Vielä harkkojen jälkeen menin kaverin kaa ulos.

Torstai 24.5

Koulussa mentiin tutustumaan uuteen kouluun. Siellä oli kivaa ja koulu oli sokkeloinen ja siellä pelattiin jalkapalloa ja pesistä. Harkat alkoi 16:30. Oli kisaverra. Ei ollut rankkaa. Harkkojen jälkeen menin ulos kavereitten kaa pomppimaan trampalle.

Perjantai 25.5

Kun tulin koulusta aloin leipoa sämpylöitä. Ne oli hyviä nam. Lähdin kisoihin 16:30. Siellä uitiin 100 pu ja 200 sku. Perhosessa paransin aikaani 5s, mutta 200 sku minut hylättiin, kun tuli vilppilähtö L. Pääsin kisoista 20:00. Menin sen jälkeen syömään sämpylöitä J. Väsytti niin paljon että menin jo 9-10 nukkumaan zzzzzz.

Lauantai 25.5

En mennyt harkkoihin, koska menin kaverin synttäreille. Siellä uitiin ja herkuteltiin J. Menin sen jälkeen kotiin ja pesin äitin auton ja kotirappuset painepesurilla. Menin vielä sen jälkeen kavereitten kaa mytskyyn ja hypittiin kolmosesta ja vitosesta. Päivä meni tosi nopeasti kavereiden kanssa. Olin niin väsynyt, että nukahdin penkille, kun olin kaverilla yötä.

Sunnuntai 26.5

Aamu lähti siitä, kun kaveri tippui sängyltä alas ja heräsin. Sitten menin taas mytskyyn ja näin uimakavereita. Hypittiin taas kolmosesta & vitosesta ja vielä otettiin aurinkoa. Mentiin kaverille ja oli tylsää, kun ei ollut vielä ruoka valmista, mutta me keksittiin, että kiivetään palotikkaita pitkin yläkertaan. Se oli kivaa J. Päästiin vihdoin syömään grilliruokaa ja se oli tosi hyvää. Sen jälkeen mentiin kaverille ja siellä pelailtiin kaikkea.

 

Niko Tikka