Vladislavin viikko

Ensimmäisen uimarin päiväkirja viikon piti Vladislav, Ari 1 ryhmästä.

 

21.4

Päivä starttasi sillä kun reenit alkoivat klo 8.  Reeneissä harjoiteltiin nopeutta ja sukelluksia. Kahden tunnin uinnin jälkeen vuorossa oli tunnin kestävä kuntosali.
Reenien  jälkeen oli pari tuntia lepoa ennen Grand Prixejä. Oli vuorossa 400 sekauintia. Jännitti jonkun verran, mutta uinti sujui hyvin vaikka ei tullut ennätystä.
Loppupäivä meni hengailemassa kavereiden kanssa ja syömässä roska-ruokaa, vaikka se ei kuulu urheilijan ravintoon.

 

22.4

Sunnuntai! Ainoa vapaapäivä uinnista. Lähdimme kavereiden kanssa kisapuistoon pelaamaan futista, kun oli kerrankin hyvä sää pitkästä aikaan.
Loppupäivä meni sitten futiksen pelaamisessa, ei ollut mitään erikoista luvassa.

 

23.4

Maanantai eli kouluun. Koulupäivä meni  hyvin, mutta aamu- ja iltareenit  jäivät väliin sairastelun vuoksi, mutta reenit jatkuisivat tiistaina aamulla .

 

24.4

Tiistain ensimmäiset aamureenit  olivat salilla. Salin jälkeen piti mennä suoraan kouluun. Sitten koulusta suoraan kotiin lepäilemään ennen iltareenejä .
Iltareeneissä oli vuorossa 5 kilometrin potkureeni . Reenit sujuivat jälleen kerran hyvin, vaikka olin edelleen vähän kipeä.


25.4

Ja taas aamureenit, mutta tällä kertaa oli uintia vuorossa. Reenien jälkeen suoraan kotiin.
En mennyt kouluun sairastelun vuoksi, mutta iltareeneihin menin.
Illan pääsetti oli 3x(8x50)  maxii.  Hapotti kyllä vähäsen, mutta se kuuluu asiaan. Aamulla oli omatoiminen kuntosali, koska Ari ja osa uimareista lähtevät Viroon kisailemaan.

 

26.4

Omatoiminen kuntosali aamulla tällä kertaa. Illalla valmentajana oli Ilja. Uitiin kelaus reeniii , ei mitään erikoista ollut tiedossa tänään, paitsi sain tietää, että perjantaina illalla olisi kova reeni.

 

27.4

Ja taas aamut alkoivat uimalla. Hallilta suoraan kouluun ja koulusta suoraan kotiin valmistumaan illan ”hulluihi reeneihin ”.
Tällä kertaa oli 80x50 A3 . Ensimmäiset 20 oli VU , toiset 20 oli OV, kolmannet 20 oli VU ja viimeiset  20 SKU . Sellanen perus viikko oli tällä kertaa. Huomenna sitte Raisioon koko loman ajaksi.

 

by : Vladislav Vorobiev