Firaksen viikko

 

Maanantai 19.11.2012

Aamulla nukuin poikkeuksellisen pitkään, kun koulu alkoi ‘’vasta’’ klo 9. Edeltävänä päivänä ( sunnuntaina ), oli ollut Espoo swim games -kisat. Minä ja Väinö oltiin siellä. Molemmilla kisat meni hyvin. Ennätyksiä ja mitaleita tuli paljon. Kun heräsin, söin aamupalan, kävin koneella, katsoin vähän telkkaria, niin puin vaatteet päälleni ja lähin kouluun.

Maanantain koulupäivään mahtui äidinkieltä, matikkaa, historiaa ja käsityötä. Koulupäivän jälkeen, joka loppui klo 15, iskä tuli hakemaan autolla. En mennytkään tänään harkkoihin, kuten yleensä teen, vaan kaveri tuli meille suoraa koulun jälkeen. Valmentajani Ari oli myöntänyt minulle ja Väinölle vapaapäivän, kun perjantaina oli GP:t ja sunnuntaina oli Espoon kisat. Loppupäivä meni sitten siinä kun kaveri oli meillä, oltiin koneella, pelattiin ja yritettiin keksiä tekemistä. Kun kaveri lähti, tein läksyt ja kertasin vielä vähän tiistain äidinkielen kokeeseen. 

 

Tiistai 20.11.2012

Heräsin tänään aamulla klo 7.00. Tiedossa olisi ollut koulupäivä, johon mahtui äidinkieltä ( äidinkielen koe ekalla tunnilla ), matikkaa, musiikkia, biologiaa, englantia ja kuvaamataitoa. Koulupäivä oli pitkä, 8-15. Jälleen kerran koulun jälkeen iskä tuli hakemaan autolla, jotta pääsisin harkkoihin puoli neljäksi.

Tänään tiistaina Ala-seppälän Make piti harkat. Ari oli hakemassa meille uusia snorkkeleita. Ei ollut niin kovat harkat kun osasin kuvitella. Alkuun uimme 700 alkuverraa, sen jälkeen 4x400vu, sen jälkeen 2x4x50 sku lajit. Jotkut jäivät vielä harkkojen jälkeen Maken extraan starttihypyissä. Suoraan harkkojen jälkeen kävelimme kivimaan kouluun peilisaliin kuivareihin. Pian johdolla pidimme ‘’sirkuitti’’ kuivarit, johon mahtuu esim: Hyppynarulla hyppimistä, vatsapyörillä työntämistä, dippejä, pupuhyppyjä, punnerruksia, jännehyppyjä, lankkuja sun muuta. Kuivareissa pidettiin vähän hauskaa, kuten aina teemme. Kuivareitten jälkeen iskä tuli hakemaan. Tulin kotiin, söin, tein läksyt ja kävin koneella.

 

Keskiviikko 21.11.2012

Tänään heräsin klo 6.30. Söin aamupalan, olin koneella ja sitten lähin kouluun. Koulupäivä koostui äidinkielestä, kaksoismatikantunnista ja saksasta. Koulupäivä alkoi 8, ja pääsin jo klo 12. Kun koulu loppui, jäin noin tunniksi koulun pihalle kavereitten kanssa. Kotona olin 13.15. Söin, olin jälleen kerran koneella, katsoin vähän telkkaria ja lähin jo harkkoihin kolmelta hallille. Siellä Veeti ja Väpä odottikin jo. Oltiin suihkussa, kunnes Ari tuli.
Tänään ei ollut ollenkaan kovat harkat, syynä varmaankin se että tämän viikon viikonloppuna on kahden päivän kisat, IKM -kisat. Uitiin alkuun 400 ov, sitten n 3-4 x 8 x 25 vapareita ja sekareita. Jokaisen 8 x 25 jälkeen 200 ov löysää. Harkkojen jälkeen iskä olikin jo kahvilassa odottamassa. Tulin kotiin, söin, olin koneella ( jälleen kerran ) ja sen jälkeen kävin tekemässä läksyt ja kertasin Englannin kokeeseen.

 

Torstai 22.11.2012

Heräsin jo kuudelta kun en saanut unta. Olin koneella n. puoli tuntia, kunnes kävin hakemassa aamupalaa. Koulupäivä oli jälleen kerran 8-15. Heti ensimmäisellä tunnilla äidinkieltä, ja äidinkielen kokeet takas. Kympin kokeella oli kiva aloittaa päivä. Onneksi pääsin jo klo 14, kun opettajalla oli joku kokous. Koulun jälkeen iskä ja minä mentiin suoraan kauppaan. Sieltä kaupasta suoraan harkkoihin.

Harkoissa tiedossa oli aika löysät harkat, ei uitu paljoa kovaa. 2 x 4 x 200 sku ja potkuja. Ennen sitä oli 25m ja 50m matkoja. Saatiin myös uudet snoket…Pitää vielä totutella niihin, niillä on haastavampaa tyhjentää snoke. Harkkojen jälkeen suunnitelmissa oli kotiin, syömään, tekemään läksyt ja kertaamaan Englannin kokeeseen. Englannin kokeeseen kertaamine jäi toiseen kertaan, kun iskä sanoi että TV:stä tulee uinnin EM -kisat. Loppuilta menikin niitä katsellessa.

 

Perjantai 23.11.2012

Heräsin tänään klo 8.00 ( ihanaa ) kun koulu alkoi vasta 17. Tänään meillä oli iltakoulu. Pelasimme sählyä, olimme luokassa katsomassa DVD:tä ja söimme koululla. Ennen koulua kävin iskän kanssa kaupassa. Haettiin tarpeelliset kamat ikmuja varten. Ennen iltakoulua kaveri tuli meille jo 12. Pelasimme pleikkaa, oltiin koneella ja lähettiin sitten klo 17 samaa matkaa kävellen kouluun. Kun pääsin kotiin, pelasin koneella, söin, luin Aku ankkaa ja sitten joskus 9 maissa menin nukkumaan. Tiedossa oli huomenna ja ylihuomenna pitkät ja rankat kisat.

 

Lauantai 24.11.2012

Päivä alkoi 5.30 heräämisellä. Bussi olisi lähtenyt ikmuihin jo klo 7.00 Bussimatka kesti noin. 1.45 h, eli olimme melkein klo 9.00 hallilla. Verraan ei ollut mikään kiire, kun eka laji ( 4x50 sku viesti ) alkoi vasta yhdeltä. Kahdeltatoista verraamaan, kisauikkarit jalkaan ja sitten uimaan. Oma osuus 50vu 31.04. Kokosuomen neljänsiä oltiin. Sitten suoraan Väpän kanssa syömään lounasta. Pastaa, nam :) Sitten käytiin ekaa kertaa hotellilla. Otettiin huoneet, tutustuimme hotelliin ja lepäsimme vähän hotellilla iskän kanssa.

Sitten n. 4 maissa lähettiin hallille takaisin. Verra alkoi klo 14. mutta taaskaan ei ollut kiirre verraamaan, kun oli vaan 50pu tänään ja se oli ihan viimeisten lajejen joukossa. Taaas verraamaan, sitten kisauikkarit jalkaan ja uimaan. Paransin aikaa vähän, aika oli 35.00. Kokosuomen 3. Lähettiin suoraan hotellille, olin vähän koneella ja sitten menin jo nukkumaan klo 10.

 

Sunnuntai 25.11.2012

Heräsin klo 7.00 aamupalalle, syötiin aamupalaa iskän kanssa ja lähettiin sitten siitä suoraan hallille. Hallilla aamujakson verra alkoi klo 9. Nyt menin verraamaan väpän kanssa jo 9.15, kun meillä oli 200vu. Verrrasin, laitoin kisauikkarit jalkaan ja uin 200vu. Aika parani vähän, 2:28.01, ja kokosuomen 3. Sitten verrauikkarit jalkaan, verraamaan ennen 50su ja sitten taas kisauikkarit jalkaan. 50su meni tosi hyvin, ajanparannus 1 sek ja kokosuomen 1. Sitten syömään. Kun iltajakson verra alkoi klo 16, menimme muistaakseni jo 9.20 verraamaan kun meillä oli 100sku väpän kanssa. Paransin aikaani 2sek, 1.18. Sekarin jälkeen oli tiedossa 2x50 vu viesti. Oma osuus 31.11. Kokosuomen neljänsiä oltiin. Sen jälkeen vihdoin ja viimeinkin kotiin. Nukuin jopa autossa kun väsytti niin paljon. Kotona kävin nopeasti suihkussa, ja sitten heti nukkumaan.