Iidan viikko

 

Maanantai 1.10.

Koulu alkoi vasta yhdeksältä, mutta herätys oli puoli kahdeksan. 

Aamupala oli pieni ja koulussa tuli nälkä jo aikaisin. Oli kuudentunnin päivä. Viimeisellä tunnilla piti olla suunnistusta, mutta olikin pesäpalloa. Tänään ei ollut treenejä joten piti lukea englanninkokeeseen. Koe on huomenna ja vielä paljon asioita opeteltavana.

 

 Tiistai 2.10.

Koulu alkoi tänäänkin yhdeksältä ja herätys oli puoli kahdeksan. Tänään en aamulla oikein keksinyt mitä söisin, mutta söin kuitenkin jotain. 

Englanninkoe oli heti ensimmäisellä tunnilla. Koe ei kamalan vaikea ollut. Huomenna koulussa on yleisurheilupäivä. Tänäänkään harjoituksia ei ollut, mutta huomenna taas Kärpäsenkoululla treenit.

 

 Keskiviikko 3.10.

Koulu alkoi kymmeneltä ja oli yleisurheilupäivä . Meidän luokalla oli kolmen tunnin päivä, sillä koulu alkoi kymmeneltä ja loppui yhdeltä. 

Tänään piti lukea huomiseen äikän kokeeseen ja sen jälkeen treeneihin. 

Tänään oli harjoitukset Kärpäsenkoululla ja olikin vain tunnin uinti. 

Treenien lopussa uimme viestejä ja meidän joukkue hävisi kummatkin viesti kerrat. Ostin tänään räpylät, pullarit ja lättärit.

 

 Torstai 4.10.

 Koulu alkoi yhdeksältä ja heräsin jälleen puoli kahdeksan. Koulussa oli 

 tänään ensimmäiseksi kaksi tuntia liikuntaa. Oli kuuden tunnin päivä ja 

 kolmannella tunnilla oli äidinkielen koe. Tänään treenit olivat taas 

 Kärpäsenkoululla ja uimme lopuksi taas viestejä. Meidän viestijoukkue 

 hävisi kerran ja voitti kerran.

 

 Perjantai 5.10.

Heräsin puoli kahdeksan ja menin kouluun yhdeksältä. Koulussa oli kaksi ensimmäistä tuntia K- 12 kurssia. Koulun jälkeen minulla oli agk (agenttikerho). Tänään olisi ollut ylimääräiset harjoitukset Kärpäsenkoululla, mutta en päässyt sinne, koska ei ollut kyytiä.

 

Lauantai 6.10.

Heräsin tänään kaverini kanssa puoli yhdeksän. Luimme kirjaa ja sitten menimme katsomaan televisiota. Tänään oli kisat Kivimaalla. Lajeina minulla oli 100 selkää ja 100 rintaa. Selässä meinasi tulla hylkäys, mutta ei tullut ja paransin aikaani viisitoista sekuntia. Rintauinnissa ennätykseni parani kuusi sekuntia.

 

Sunnuntai 7.10.

Heräsin yhdeksältä ja puolen tunnin päästä piti jo lähteä treeneihin. Treenit olivat kymmenestä yhteentoista. Olisin halunnut mennä vapaauinti aikana hallille, mutta nukuin pommiin. Treeneissä otimme 400 vapaauintia ajat. Uimme lopuksi taas viestejä ja meidän viestijoukkue voitti  ylivoimaisesti.

Treenien jälkeen olin kotona ja luin historian kokeeseen. Sen jälkeen lähdin viemään veljeäni täyskymppisynttäreille. 

Olimme kaupassa tunnin verran sillä aikaa kun veljeni oli täyskymppisynttäreillä. Sen jälkeen menimme syömään Heseen ja sieltä kotiin. Olimme kotona vain hetken ja sitten piti taas lähteä naapuriin katsomaan Turkinmatkamme kuvia. Tulimme vasta puoli kahdeksan jälkeen  kotiin.