Melekin viikko

 

Maanantai 12.11.

Heräsin tänään 05.15 aamuharkkoihin, vaikka ei olisi kyllä yhtään huvittanut. Uinti ei oikein kulkenut, sillä olin ollut edellisen viikon kipeänä. Uitiin melkein koko harkat rintaa, enpä siitä hirveästi innostunut. 

Aamuharkoista sitten kiireesti kouluun ja äikän tunnille, jess... Sen jälkeen oli sitten englantia, maantietoa, köksää, ruotsia ja matikkaa. Koulun jälkeen jäin koulun pihaan odottamaan äitiä, joka pääsi sopivasti kolmelta töistä. Pääsin äidin kyydillä kotiin.

Söin ja ehdin vähän levähtää. Sitten taas hallille. Harkoissa meillä onkin tehoviikot, eli siellä ei nyt kelluta, tai ei ainakaan pitäisi.;) Alku meni ihan hyvin pienistä moitteista huolimatta, mutta lopussa paloi Andreilla meihin käämit ja siinä sitten hypittiin kyykkyhyppyjä altaanreunalla.

Harkkojen jälkeen menin kotiin. Söin ja yritin siinä tehdä läksyjäkin. Läksyjen jälkeen menin aika pian nukkumaan, sillä maanantai on aina se rankin päivä viikosta.:)

 

 

Tiistai 13.11

Heräsin jälleen aamuharkkoihin 05.15. Kuiviksissa tehtiin 5x7x1min, jotain liikkeitä ja teimme me jotain salin laitteillakin. 

Aamutreeneistä kiiruhdin Aadan kanssa koululle, koska koulu alkoi jo kahdeksalta. Tänään oli suht lyhyt koulupäivä, sillä pääsimme 'jo' kahdelta. Aineina meillä oli tänään historiaa, äikkää, kuvista, matikkaa ja atk:ta. Melko helppo koulupäivä siis. 

Koulusta menin suoraan harkkoihin. Harkoissa meillä oli väliseinä, eli ei mitään ihan hirveän hauskaa. Harkat piti tänään Mihhail. 

Harkoista lähdin äidin kyydillä kotiin, läksyjen tekoon. Olin ollut edellisenä päivänä niin väsynyt, etten jaksanut tehdä kuin seuraavalle päivälle tulleet läksyt, joten eiliseltä jääneet läksyt piti tehdä nyt. Läksyjen jälkeen kello oli seitsemän, joten päätin katsoa äidin kanssa telkkaria ja ottaa rennosti. Pakkasin seuraavan päivän kamat kasaan ja menin siitä sitten nukkumaan.

 

Keskiviikko 14.11

Tänääkin Tupe veti aamuharkat mäkikatsomossa. Tehtiin jälleen jotain sarjoja, vähän erilaisia kuin eilen. 

Koulu alkoi vasta yhdeksältä, joten söin eväät ja kuuntelin musiikkia samalla kun näpräsin puhelinta mäkikatsomon pukkarissa, kun en muutakaan keksinyt.

Lähdin kävelemään koululle. Ensimmäisenä aineena oli kässää. Sen lisäksi englantia, hissaa, maantietoa, kotitalouden teoriaa ja matikkaa. Tänään oli taas se päivä kun äiti tuli hakemaan koulusta.

Mentiin kotiin syömään ja hakemaan harkka kamat. Kotoota lähdettiin sitten yllätys yllätys harkkoihin. 

Harkat oli suht kovat, mutta ei niin kovat, kuin olisi luullut. Uitiin kuminauhoilla pareittain, tehtiin kuivalla kuminauhoilla käsivetoja ja vielä liukujakin kuminauhoilla. Uitiin me siinä sitten vielä 10x100 jotain kovaa, en muista tarkkaan.

Harkoista sitten kotiin syömään ja läksyjä tekemään. Nyt kun tätä päivä kirjaa itse lukee niin huomaa, että eipä tässä uimarin viikossa mitään kovin hurraamisen arvoista tapahdu:D

 

Torstai 15.11

Tänään oli viimeiset Andrein pitämät aamuharkat. Menin kuuden aamuihin, vaikka olisin voinut mennä myöhempiinkin. Tajusin sen vähän liian myöhään, kiitos Lotan ilmoituksesta.:D

Söin siinä uimahallilla rauhassa eväitä ja lähdin sitten kävelemään koululle päin. Meillä oli tänään ekalla tunnilla musan laulu koe. Jännitti ihan sikana, mutta 9- tuli. Sen jälkeen meillä oli kemian kaksoistunti, huohh.. Sitten oli uskontoa ja sen jälkeen opoa, missä oli tuskin lukiostakaan vielä päässyt sijainen, joka keskusteli poikien kanssa jostain peleistä. Eipä sillä tunnilla paljoa tehty.:D Sen jälkeen oli vielä äikkää. Sitten äiti tuli hakemaan koulusta.

Menin jälleen kotiin syömään ja hengähtämään. Kotoota äiti heitti minut sitten harkkoihin.

Harkoissa oli jälleen rintaa... Uitiin pääosin jotain vinstoja tietyillä vetomäärillä ja sen sellaista.

Harkoista taas kotiin ja jälleen läksyjen tekoon. Läksyjen jälkeen katsoin vielä telkkaria.  Menin 'vasta' kymmeneltä nukkumaan, sillä seuraavana päivänä ei olisi aamuharkkoja.

 

Perjantai 16.11

Tänään ei olut aamuharkkoja ja menin ysiin, joten sain nukkua suht pitkään. Tein kaikki aamutoimet ja menin linkulla kouluun.

Ekat kaksi tuntia meillä oli liikkaa ja koripalloa. Tulipa taas todettua, että yksilölajit on enemmänkin mun juttu...:D Hävittiin neljällä korilla.  Seuraavaksi oli ruotsin tunti, joka on aina yhtä levoton. Viimeiset kaksi tuntia oli kässää. Päästiin 15 min aikasemmin, koska opettajilla oli joku kokous. 

Iskä tuli hakemaan. Käytiin syömässä, koska en koulussa syönyt mitään, johtuen tofu nakeista... Siitä menimme sitten Autotalo Laakkoselle katsomaan uutta autoa. Meillä oli kaksi pientä autoa. ”Pikku autot” oli joku vanhempien hetkellinen 'ekoteko'. Löydettiin uusi isompi auto ja ostettiin saman tien.

Ei siinä tultu ajatelleeksi, että gp:kin olivat tänään. Tuli vähän kiire. No kerkesin verraamaan kuitenkin. Lajeina oli 200sku ja 50su. Meni ihan jees. Olisi voinut paremminkin mennä, jos olisin keskittynyt edes vähän, ei mun vahvuus. 

Ajettiin Orimattilasta sitten kotiin ja menin siitä sitten melko pian nukkumaan.

 

Lauantai 17.11

Tänään nukuin todella pitkään. Äitikin tuli välillä herättelemään, mutta ei jaksanut nousta. Hengasin kotona yökkärissä varmaan kahteen asti. Sitten pitikin jo mennä harkkoihin. 

Puntti oli tänään aika rankka. Eikä se ihan 'kulkenut'. Uinti sen sijaan luisti aika hyvin. Oli aika löysät ja saatiin ohjelma uitua aika nopeasti. Jäätiin sen jälkeen vielä altaaseen vähän säätämään jotain. Saunassakin kului kiitettävästi aikaa, mielenkiintoisista jutuista puhellen. Eipä tänään mitään kummempia tullut tehtyä.

 

Sunnuntai 18.11

Tänäänkin nukuin pitkään. Tein aika monta tuntia musiikinprojektia, joka käsitteli Queeniä. Siinä meni varmaan ikuisuus, kun äiti päätti tulla ”auttamaan” projektissa, ja oli joitakin eriäviä mielipiteitä..:D

Sen jälkeen lähdin kaupungille ja aika kului shoppaillessa.  Kävin siinä syömässäkin. Sitten illalla tulin kotiin. Luin vielä ennen nukkumaan menoa jotain kirjaa, mistä piti tehdä esitelmä äikän tunnille. Kaikkea pitää vapaa-ajallekin tunkea... Sitten vaan maanantain kamat kasaan ja nukkumaan. Epäs ole kyllä kummoinen tämä uimarin viikko, kun näitä lukee...:DDD