Mintun viikko

 

Minttu Paalanen

Päiväkirja

Ma 15.10.12
Tänään olin aamulla tosi väsynyt kun oli kahdeksaan meno. Koulussa oli ensin englantia ja sitten kertotauluja. Pääsin koulusta yhdeltä ja leikin luokka kaverini Ellin kanssa. Illalla leikin parhaan kaverini Ellan kannssa. Pelasimme tunnin Just dance 4 wiillä. Tänään ei ollut harkkoja.

Ti 16.10.12
Tänään oli yhdeksään meno. Olin aamulla vähän hidas mutta kerkesin kyllä. Koulussa tehtiin aine ja meillä oli matikkaa ja englantia.  Minä, isi ja pikkuveli lähdettiin koulun jälkeen Mega myynti areenalle. Illalla pelasin koneella. Tänään ei ollut harkkoja.

Ke 17.10.12
Tänään oli yhdeksään meno. Koulussa oli kaunoa ja matikkaa. Pääsin koulusta 12. Koulun jälkeen makoilin kotona. Tänään oli harkat Kärpäsen koululla. Uimme rintaa ja vaparia. Lopuksi olimme taas viestejä. Voitimme kerran ja hävisimme kerran. Tänään oli helpot harkat.

To 18.10.12
Tänään oli yhdeksään meno. Koulussa oli kivaa. Kotona piirsin ja leikin. Tänään harkoissa uimme perhosta. Lopuksi olimme taas viestejä. Meidän joukkue hävisi kaikki.

Pe 19.10.12
Tänään oli kahdeksaan meno. Koulussa oli liikkaa ja matikkaa. Koulun jälkeen leikin luokka kaverini Olivian kanssa. Tänään olisi ollut harkat mutta en jaksanut mennä. Sen sijaan leikin Ellan kanssa.

La 20.10.
Tänään oli aamulla vähän maha kipeä. En lähtenyt harkkoihin. Sen sijaan käytiin Karismassa. Illalla makoilin sohvalla

Su 21.10.12
Tänään oli aamulla harkat 10–11. Mutta minä, Ella, Max ja Niklas tulimme 11. Meillä neljällä olikin harkat 11–12. Tänään oli niin helpot harkat. Leikin harkkojen jälkeen Ellan kanssa. Me kikatettiin koko ajan. Sitten meidän perhe lähti Santa Fe:n syömään. Ilalla pakattiin kassi leiriä varten. Nyt enää odotellaan huomista leiriä.