Raakelin viikko

Raakelin päiväkirja! :)

Maanantai 29.10.
Heräsin tänään aikaisin aamulla, koska olimme tulleet Thaimaasta eilisiltana ja aikaeroon en ollut vielä tottunut. Kouluun jouduin mennä kahdeksaan. Kun autossamme ei ollut talvirenkaita niin vaarini vei minut kouluun. Koulussa hyppäsin suoraan parhaankaverini kaulaan, koska minulla oli ollut kova ikävä häntä. Koulussa oli kuvaamataitoa, uskontoa, matikkaa ja äidinkieltä. Vaihdoimme myös istumajärjestystä luokassa. Koulusta suoraan harkkoihin . Meidän harkat oli kivat, kun Make piti ne eikä ne olleet rankat. Meillä oli harkoissa jotain kovaa ja kelausta sen jälkeen. Kotona menin ja kirjoitin tätä päiväkirjaa ja sen jälkeen käytiin hakemassa kanit mummilta. Sen jälkeen läksyt ja sitten oli lupa rentoutua.

Tiistai 30.10.
Heräsin viiden aikoihin. Kuuntelin musiikkia ja sen jälkeen menin syömään herkullisen aamiaisen. Menin taas kahdeksaan kouluun. Meillä oli koulussa äidinkieltä ja draamaa. Harjoittelimme draamakerhossa huomista esitystä, jonka esitämme jokaiselle luokalle. Uinti harkat olivat inhottavat, kiitos poikien, jotka pysähtelivät ja pelleilivät ihan koko ajan. Uinnin jälkeen oli peilisali, jossa pojat olivat taas äänessä.  Meidän harkoissa oli Ella, Essi, Aino, Saana, Henna T, Henna S, Timi, Väinö, Firas, Meea ja Roosa. Kotona minulla ei ollut läksyjä, joten päätin harjoitella huomista esitystä.

Keskiviikko 31.10.
Tänään minun piti mennä kymmeneen, mutta meillä oli näytösharjoitukset ja menin valmistautumaan jo kahdeksaan. Muut katsoivat " Olipa kerran elämää", kun me esitimme aulassa. Sitten toinen ryhmä pääsi kotiin ja meillä oli matikkaa. Koulun jälkeen menin parhaankaverini kanssa ostamaan eväitä. Sen jälkeen en mennyt uimaan vaan menin koripalloharjoituksiin, jossa meni ihan hyvin. Sen jälkeen menin isäni kanssa Hesburgeriin syömään ja sitten hän saattoi minut balettiin. Baletissa minulla kramppasi jalka enkä pystynyt tehdä enempää. Kotona kävin suihkussa ja luin vähän musiikinkokeeseen. Katsoin myös isoveljen kanssa Top Chefiä.

Torstai 1.11.
Tänään menin vasta kymmeneen kouluun. Koulussa oli englantia, biologiaa ja musiikkia. Ne menivät hyvin. Koulun jälkeen kävelin hallille, jossa luin musiikin kokeeseen. Uinti ei oikein kulkenut, eikä kuiviksetkaan ollut maailmanparhaat. Kuiviksissa oli jalkapalloa pimeällä kentällä. Ensiksi sain pallon kovaa vauhtia reiteen ja toiseksi selkään hypättiin, kaadettiin ja istuttiin päälle. Sitten pojat ottivat kännyköistään taskulamput ja osottelivat niillä palloa ja meidän naamoja. Minua sattui kylkeen, selkään ja reiteen, lisäksi päätäni särki. Kotona aloin valmistautumaan perjantain kisoihin ja yökyläsynttäreille pakkaamalla.

Perjantai 2.11.
Tänään menin kouluun kahdeksaan ja pääsin vasta kolmelta. Koulupäivään mahtui käsitöitä, musiikkia, fykeä, matikkaa ja englantia. Koulussa meillä oli aamun avaus. Koulun jälkeen äiti haki minut koulusta ja melkein heti lähdimme ajamaan Kouvollaan, kisoja kohti. Aluksi olimme eksyksissä, mutta löysimme kuitenkin perille. Ajat parantuivat tai huonontuivat. Kisojen jälkeen lähdimme etenemään kaverini Amandan kotia ja yökyläsyttäreitä kohti. Amandan syntymäpäivillä me katsottiin kaksi leffaa ja teimme myös kauhuhuoneen isommille tytöille, ja tietysti juttelimme. Sinä yönä minun kaverini pistivät Pauliinan kädelle hamsterin kävelelemään, enkä minä nukkunut juuri ollenkaan.

Lauantai 3.11.
Lauantai aamuna katsoimme lastenohjelmia ja soimme hot dogeja. Minut ja kaverini tultiin hakeemaan kymmentä vaille kaksitoista. Kaverini tuli meille ja me siivottiin huonettani ja minun oli ihan pakko mennä päiväuinille. Äiti ja kaverini tulivat herättelemään minua, mutta minäpä en niin helposti herännyt. Kun kaverini lähti pois, niin lähdin vielä uintiryhmäläiseni, Roosan, halloween bileisiin. Siellä meilllä oli pelejä, kuuntelimme musiikkia jasöimme kaikkea pelottavaa. Kotona kävin saunassa ja menin nukkumaan jo kymmentä vaille yhdeksän.

Sunnunai 4.11.
Nukuin kaksitoista tuntia. Sen jälkeen lähdimme korispeliin, jossa minulla venyi lämpässä nivelsiteet enkä pystynyt pelaamaan yhtään. Sitten tulin kotiin syömään ja siitä menin auttamaan  uimakoululuihin. Siellä oli tosi kivaa. Tulin sieltä kotiin ja tein läksyt. Sängyssä luin vielä huomiseen kokeeseen.