Stipendivaihtoehtoja

 VALIOAKATEMIA®

https://www.valio.fi/valioakatemia/

https://www.valio.fi/tuotteet/artikkeli/valio-plus-akatemia---usein-kysytyt-kysymykset/

 

Kuka voi hakea stipendiä?
Stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat liikuntaa harrastavat ja siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue, koululainen tai koululuokka. Vanhemmat, valmentajat ja opettajat voivat hakea tukea lapsen tai nuoren puolesta, mutta tuki tulee käyttää kokonaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusten edistämiseen.


Milloin stipendejä voi hakea?
Hakukierros järjestetään kerran vuodessa. Stipendien haku vuodelle 2018 alkaa 2.5.2017 ja päättyy 13.8.2017. Seuraava hakukierros järjestetään vuonna 2018.

LIDL ALL STARS

https://www.lidl.fi/fi/Urheilijahaku-1344.htm

https://www.lidl.fi/fi/Osallistumisehdot-1346.htm

 

Mitä Lidl All Stars -urheilijoilta vaaditaan?

Lidl All Starsin -urheilija sitoutuu toimimaan yhteistyössä Lidl Suomi Ky:n kanssa. Urheilijalta edellytetään yhteistyötä tapahtumissa, video- ja valokuvauksiin osallistumista, kokemuksien jakamista sosiaalisessa mediassa, osallistumista leikkimielisiin haasteisiin sekä oman osaamisen ja kehittymisen jakamista. Urheilijoiden toivotaan jakavan eteenpäin kertynyttä oppia sekä kokemusta ja siten edistävän liikunnan ja hyvinvoinnin sanomaa.

Kaikkien All Stars -urheilijoiden kanssa tehdään pitkäjänteinen yhteistyösopimus.
 

Miten voit hakea Lidl All Stars -urheilijaohjelmaan?

Kaikki auki olevat Lidl All Stars -urheilijahaut löydät osoitteesta lidl.fi/allstars. Voit osallistua hakuun täyttämällä sivustolla olevan hakulomakkeen. Mikäli olet alaikäinen, huomaathan, että sinulla tulee olla hakemiseen huoltajasi suostumus.

URHEILUOPISTOSÄÄTIÖ


http://www.urheiluopistosaatio.fi/22


Urheiluapurahoilla tuetaan yksittäisen urheilijan valmentautumista ja harjoittelua kotimaassa.

Apurahojen hakuaika on vuosittain syyskuussa (1.- 30.9.), jolloin haetaan apurahaa seuraavalle vuodelle.

SVUL LAHDEN PIIRIN TUKIYHDISTYKSEN URHEILIJOIDEN APURAHA

Apurahaa voivat hakea 17-v tai nuoremmat opiskelevat urheilijat, jotka täyttävät urheilijoiden opiskeluapurahan sääntöjen vaatimukset. Opiskeluapuraha on III asteen koulutuksessa opiskeleville (yliopistot ja korkeakoulut) 1.200 € ja  II asteen koulutuksessa (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) 700 €.
Urheilija-apuraha on tarkoitettu sellaisille urheilijoille, jotka todella haluavat opiskelujen ohella panostaa harjoitteluun eikä palkinnoksi aiemmasta menestyksestä.

Apurahaa voivat hakea yksilölajien urheilijat, jotka ovat sijoittuneet hakemis- tai sitä edeltävänä vuonna 17-vuotiaiden tai sitä vanhempien ikäluokkien SM-kisoissa mitaleille (edellyttäen, että kisaan on osallistunut vähintään kuusi kilpailijaa) tai edustaneet Suomea MM- tai EM-kisoissa.

Poikkeuksena III asteen koulutuksessa opiskelevat aikuisten sarjan urheilijat, joiden harrastaminen lajien kilpailutoiminta on laajaa ja kovatasoista, vaikka hei eivät olisikaan SM-mitalisteja. Apurahan edellytyksenä on kuitenkin sen, että he ovat lajissaan aivan kansallisen kärjen tuntumassa.

Apurahasta tiedotetaan ainoastaan seuralle toimitettavan kirjeen välityksellä. LaUS välittää tiedon eteenpäin ko. ikäluokan henkilöille.