Uusi kilpauimari

YLEISTÄ TIETOA KILPARYHMÄÄN SIIRTYVÄLLE UIMARILLE JA VANHEMMILLE

Hei uusi uimari,

Lämpimästi tervetuloa mukaan kilparyhmään!

Vaikka kilparyhmä jo nimenä saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, niin ei syytä huoleen. Voit aluksi aivan rauhassa tutustua ja totutella ryhmän toimintaan sekä lisääntyvään harjoitteluun. Koeaika ryhmässä on yleensä 2 kuukautta. Tämän koeajan jälkeen uimarilta ja hänen vanhemmiltaan odotetaan sitoutumista harjoitteluohjelmaan ja kilpailemiseen. Sitoutumisen lisäksi on joitakin kilpauintiin oleellisesti liittyviä asioita, joista kilpauimarin tai vanhemman tulee koeajan jälkeen huolehtia. 

Helpottaaksemme siirtymistäsi kilparyhmään, olemme tälle sivulle koonneet sellaista tietoa, jonka toivomme antavan vastauksia uimarin ja vanhempien kysymyksiin sekä avaavan hieman kilparyhmän toimintaa ja seuramme kilpauinnin toimintatapoja yleisellä tasolla. 

Seuran toimisto

Toimiston kautta hoidetaan kaikki laskutukseen liittyvät asiat sekä suurempien, lähinnä majoitusta vaativien kisamatkojen tiedotus ja laskutus. Toimiston kautta tiedotetaan myös ryhmien harjoitusaikatauluista ja muista yleisistä asioista. Ilmoittelu tapahtuu yleensä seuran kotisivuilla kilpauinnin sisäisellä alueella (Kilpailukanslia) ja osittain myös kaikille vierailijoille näkyvillä sivuilla.

Pidättehän huolta siitä, että yhteystietonne ja mahdolliset ryhmien muutokset ovat toimiston tiedossa.

Kotisivut

Seuran kotisivuilta löytyy kaikki ajankohtainen tieto koskien koko seuran toimintaa ja erikseen kilpauintia. Tutustu siis sivuihin rauhassa ja huolella. Uimaliiton kilpailulisenssin ( Blue Cardin) maksettuaan uimari saa perhekohtaiset tunnukset Kilpailukansliaan. Sieltä löytyy kilpauintiin liittyvä seuran sisäinen materiaali.

Seuran etusivuilla on aina ajankohtainen yleinen tieto. Kaikki kilpauintiin liittyvä tieto päivitetään kilpailutominta alueelle. Sivuja kannattaakin seurata päivittäin, varsinkin, jos on tulossa kilpailumatkoja ja leirejä.

Muista tärkeistä kilpauintiin liittyvistä asioista, kuten kilpailulisenssistä, kisailmoittautumisista ja kilpailumatkoista, löydät lisää tietoa tämän sivun linkeistä (vasemmalla puolella). Tutustu infoon, ja jos tunnet tarvitsevasi lisätietoa, voit aina kysyä neuvoa vastuuvalmentajaltasi ja toimistolta. Uimarin vanhempien kannattaa rohkeasti lähestyä myös ryhmän muita vanhempia. Heiltä varmasti saa hyviä käytännön vinkkejä.

Tsemppiä ja menestystä!