Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet


Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää ilmoittautumiseen/kursseihin liittyen.


Yhteyttä voit ottaa:

Lahden Uimaseuran toimisto
toimisto@lahdenuimaseura.fi tai puh. 044 976 8272 (huom! ma-to klo 8-14)
Toimistolle voit olla yhteydessä kaikkiin ilmoittautumisiin ja laskutuksiin liittyviin asioihin, esim. eräpäivän siirrot tai sisaralennukset. Ilmoittautumisten peruutukset pyydämme lähettämään aina toimiston sähköpostiin.

HARRASTEUINNIN KOORDINAATTORI, KOULU-UINNIN YHTEYSHENKILÖ – erityisesti vauvauinnit ja pienen altaan ryhmät
Satu Seppälä
satu.seppala(@)lahdenuimaseura.fi, 044 976 8436

HARRASTEUINNIN KOORDINAATTORI – erityisesti tekniikkakoulut ja pyrstöryhmät
Ida Hartikainen
ida.hartikainen(@)lahdenuimaseura.fi

Kivimaan uimahalli (Katajapolku 4, 15210 Lahti)
Lahden uimahalli (Svinhufvudinkatu 8, 15110 Lahti)
Nastolan uimahalli (Urheilutie 4, 15550 Nastola)
Saksalan uimahalli (Pyökkipolku 2, 15220 Lahti)


Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu myClub palvelun kautta. Kurssilistaukset näet kotisivuiltamme Lasten uintiharrastus -otsikon alta. Klikkaa haluamaasi kurssia ja pääset ilmoittautumaan.

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Näet kunkin kurssin kohdalla vapaiden paikkojen määrän. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli kurssilta vapautuu paikka. Mikäli emme ota yhteyttä, merkitsee se sitä, että olet edelleen jonossa kyseiselle kurssille etkä valitettavasti voi kurssille vielä osallistua. Jonotus on aina kurssikohtainen. Voit ilmoittautua jonoon useammalle kurssille yhtä aikaa. Jonottaminen on maksutonta.

Kurssista peritään täysi maksu, jos ryhmään nousee jonopaikalta kurssin neljän ensimmäisen kerran aikana.

Ryhmäpaikka on varattuna lapselle, kunnes teette itse peruutusilmoituksen toimistolle.

Kurssin voi perua veloituksetta viikkoa (7 vuorokautta) ennen sen alkua. Peruminen tapahtuu myClubin omien tapahtumien kautta tai sähköpostitse toimisto@lahdenuimaseura.fi. Alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkua tehtävistä peruutuksista perimme 5 € käsittelykorvauksen.
Huomioithan, että kurssin alun jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme sekä jäsenmaksun että puolet kurssimaksusta. Jos peruutusilmoitus jää tekemättä, niin laskutamme jäsenmaksun ja koko kurssimaksun. Joissain erikoistapauksissa, kuten esim. pitkäaikaisen sairauden (yli 1 kuukausi) johdosta, voi peruutuksen tehdä lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana. Perimme palautettavasta summasta 5 € käsittelykorvauksen.

Turhien peruutusten vähentämiseksi olisi tärkeää, että vanhemmat tutustuisivat huolella etukäteen kurssin vaatimuksiin ja kävisivät lapsensa kanssa tutustumassa uimahalliin. Uimahalli voi ensimmäisellä käyntikerralla olla nuorelle lapselle pelottava ympäristö, siksi olisi tärkeää, että tutustuminen halliympäristön tapahtuisi omien vanhempien avulla.

Ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa kurssin kolmen ensimmäisen kerran aikana. Kokeilukäynnistä laskutamme 10 €/kerta. Kolmannesta kerrasta eteenpäin laskutamme normaalin kurssimaksun.

Jos lapsi ei jatka ryhmässä kokeilukäyntien jälkeen, muistathan ilmoittaa asiasta aina toimistomme. Huom. ilmoitus ohjaajalle ei ole riittävä!

HUOM! Kokeilumahdollisuus koskee vain lasten ryhmiä!

Emme korvaa yksittäisiä poissaoloja eikä niitä voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Jos poissaolo on pitempiaikainen (useamman kerran), pyydämme ilmoittamaan asiasta ohjaajalle tai toimistoon.

Pitkäaikaisesta sairaudesta/loukkaantumisesta (yli 1 kuukauden kestävä) johtuva poissaolo korvataan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana. Ota näissä tapauksissa yhteyttä toimistoomme.

Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi ilmoittautumisia, kurssia ei ehkä voida järjestää. Tällaisissa tapauksissa Lahden Uimaseura pyrkii tarjoamaan paikan toisesta ryhmästä.

Kurssin järjestäjästä (Lahden Uimaseura) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta-arvaamaton tapahtuma voi olla esim. veden likaantuminen (esim. oksennustapaus), joka estää altaan käytön kyseisenä ajankohtana. Tiedotamme äkillisestä peruuntumisesta sähköpostilla ja tekstiviestillä. Valitettavasti näitä tapahtumia emme voi ennakoida, joten ilmoitusta peruuntumisesta emme aina pysty tarpeeksi ajoissa lähettämään.

Mikäli peruuntuminen johtuu järjestäjästä, Lahden Uimaseura korvaa menetetyn kurssikerran järjestämällä tilalle korvaavan kerran.
Kurssin alkaessa ilmoitetaan erikseen juhlapyhät/lomat, jolloin uintia ei pidetä. Nämä otetaan aina huomioon kurssin pituutta päätettäessä eli kurssin kokonaiskertojen määrään ei ole vaikutusta, vaikka uintia ei kyseisten päivien takia pidetä.

Laskutamme syys- ja kevätkauden erikseen.
Seuran jäsenmaksu 70 €/vuosi/hlö peritään kurssimaksun yhteydessä. Jäsenmaksu laskutetaan kahdessa osassa: syyskaudella 35 € ja kevätkaudella 35 €.
Käytämme sähköistä laskutusjärjestelmää ja laskut toimitetaan sähköpostiin. Kurssilaskut lähetetään pääsääntöisesti n. viikkoa ennen kurssin alkua. Huolehdittehan siitä, että olette ilmoittaneet toimistoomme toimivan sähköpostiosoitteen. Osalle myClubin kautta lähetyt laskut ja viestit voivat mennä roskapostiin. Olethan siis yhteydessä toimistoomme, jos lasku ei ole saapunut perille kurssin kahden ensimmäisen kerran aikana. Paperilaskuun lisäämme 5 € laskutuslisän.

Huomiothan, että laskun maksamatta jättämisellä ei voi kurssipaikkaa perua.

1. maksumuistutuksesta lisäämme laskuun 5 € maksumuistutuslisän
2. maksumuistutuksesta lisäämme laskuun 5 € maksumuistutuslisän
Siirrämme laskut 2. maksumuistutuksen jälkeen perintään ilman erillistä ilmoitusta.

Ryhmäpaikka voidaan Lahden Uimaseuran puolesta irtisanoa päättymään, jos uintiryhmälaskua ei ole maksettu kurssin kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Kurssimaksu tullaan tässä tapauksessa veloittamaan kokonaan.

Uimaseuralla on oikeus perua kurssipaikka mikäli jäsen/ryhmäläinen aiheuttaa häiriötä tms.

Kenenkään ryhmäpaikka ei automaattisesti jatku, eli jokaisen uimarin on ilmoittauduttava uudelleen varmistaakseen paikan seuraavalle kaudelle.

Kurssiemme aikoihin ja paikkoihin tulee muutoksia joka kauden jälkeen. Useimmiten meille myönnetyt vuorot myös selviävät sen verran myöhään, että ennakkoilmoittautumisen järjestäminen jatkaville uimareillemme (yli 500 hlö) on mahdotonta. Lisähaasteen tähän toisi se, että osa uimareista vaihtaa tasoa ja osa pysyy ennallaan. Tämän takia olemme päätyneet nykyiseen menettelytapaan ilmoittautumisten suhteen.

Muistathan, että voit aina olla yhteydessä etukäteen toimistoomme ilmoittautumiseen liittyen, jos ilmoittautumisen alkamisajankohta tuottaa hankaluuksia.

Sisaralennuksen huomioimista varten, ilmoitathan asiasta itse ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoituksen voit tehdä kirjoittamalla ”SISARALENNUS” Viesti tapahtuman järjestäjälle –viestikenttään.

Sisaralennus ei koske aikuistoimintaa.

Sisaralennuksen huomioimme seuraavasti:
Jos perheestä ilmoitetaan kaksi sisarusta, niin toinen sisarus laskutetaan normaalisti ja toisen laskusta vähennetään 10,00 €.
Jos perheestä ilmoitetaan kolme sisarusta, niin kaksi sisarusta laskutetaan normaalisti ja yhden laskusta vähennetään 20,00 €.

jne.

Lahden Uimaseura myöntää jäsenilleen hakemuksesta vapaapaikkoja, Vapautusta kausimaksusta voi hakea sosiaalisin ja taloudellisin perustein vapaamuotoisella hakemuksella. Syys- ja kevätkauden vapaapaikat myönnetään yhdellä kertaa ennen syyskauden alkua. Huomioithan, että vapaapaikan saamisen edellytys on Lahden Uimaseuran jäsenyys eli jäsenmaksu (35 €/kausi) tullaan lapselta vapaapaikasta huolimatta laskuttamaan.

Lahden Uimaseura on mukana Payback Lahti ry:n toiminnassa. Payback Lahti ry tukee taloudellisesti vähävaraisia lahtelaisia lapsia ja nuoria liikuntaharrastuksissa yli lajirajojen. Tuen saaja voi olla liikuntaa yhdistyksessä harrastava vähävarainen lapsi/nuori (alle 16-vuotias). Tukea haetaan suoraan https://paybacklahti.fi/.

Lahden Uimaseuran harrasteryhmissä olevat jäsenet on vakuutettu Pohjantähden ryhmätapaturmavakuutuksella.


Menossa mukana