Kilpauinti

Lahden Uimaseurassa harjoittelee kahdeksan ryhmää ja noin 80 kilpauimaria. Seuramme menestyy kansallisissa mestaruuskilpailuissa ja uimarimme ovat osallistuneet myös kansainvälisiin arvokilpailuihin.

Kilpauimarimme polku alkaa yleensä tekniikkakoulusta ja sieltä siirrytään kilpauintikoulun kautta kilparyhmiin. Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa seuramme kilpauintitoiminnasta.

TULE MUKAAN KILPAUINTIIN!

 

Ryhmät Kilpailukalenteri Ohjeita kilpauimareille DOC-Sprinttiuinnit

 

Omien seuran sisäisten kilpailuiden tulokset lisätään jatkossa MyClubiin tiedotteina.

VALIOAKATEMIA

 

https://www.valio.fi/valioakatemia/

Kuka voi hakea stipendiä? 
Stipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaat liikuntaa harrastavat ja siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue, koululainen tai koululuokka. Vanhemmat, valmentajat ja opettajat voivat hakea tukea lapsen tai nuoren puolesta, mutta tuki tulee käyttää kokonaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusten edistämiseen.

 

URHEILUOPISTOSÄÄTIÖ

http://www.urheiluopistosaatio.fi/22
Urheiluapurahoilla tuetaan yksittäisen urheilijan valmentautumista ja harjoittelua kotimaassa.
Apurahojen hakuaika on vuosittain syyskuussa (1.- 30.9.), jolloin haetaan apurahaa seuraavalle vuodelle.

 

SVUL LAHDEN PIIRIN TUKIYHDISTYKSEN URHEILIJOIDEN APURAHA

Opiskeluapuraha on III asteen koulutuksessa opiskeleville (yliopistot ja korkeakoulut) 1200 € ja  II asteen koulutuksessa (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) 700 €.
Apurahaa voivat hakea yksilölajien urheilijat, jotka ovat sijoittuneet hakemis- tai sitä edeltävänä vuonna 17-vuotiaiden tai sitä vanhempien ikäluokkien SM-kisoissa mitaleille (edellyttäen, että kisaan on osallistunut vähintään kuusi kilpailijaa) tai edustaneet Suomea MM- tai EM-kisoissa. Poikkeuksena III asteen koulutuksessa opiskelevat aikuisten sarjan urheilijat, joiden harrastaminen lajien kilpailutoiminta on laajaa ja kovatasoista, vaikka hei eivät olisikaan SM-mitalisteja. Apurahan edellytyksenä on kuitenkin sen, että he ovat lajissaan aivan kansallisen kärjen tuntumassa.

Apurahasta tiedotetaan ainoastaan seuralle toimitettavan kirjeen välityksellä. LaUS välittää tiedon eteenpäin kriteereihin sopiville uimareille.

 

 


Menossa mukana