Kilpailukalenteri

KEVÄT 2021

Huom! Kalenteria päivitetään kevään aikana. Valmentajat infoavat omia ryhmiään tarkemmin.

VKO PV PVM KILPAILU PAIKKA LE1 & DOC1 LE2 DOC2 LE3 DOC3 LE4 Kilpauintikoulu
HUHTIKUU
 
14 LA 10.4. Time trial 1 Kivimaa x x x x x x x
Prisma-uinnit PERUTTU
16 TO-PE 22.-23.4. Helsinki Swim Meet Helsinki, Mäkelänrinne
TOUKOKUU
18 LA-SU 8.-9.5. Tampereen avoimet Tampere ? ?
TO 13.5. Helauinnit PERUTTU Heinola
20 LA-SU 22.-23.5. Laviaarit Espoonlahti ? x x x x x
21 LA 29.5. LaUS Time Trial Kivimaa ? x x x x x x
KESÄKUU
22 SU 6.6. Oskareiden jatkot päivä vaihtunut sunnuntaille? Jyväskylä ? ? ? ? ? ?
Rollot ??? Kesän 2021 Tampereen Rollo-Uinnit ja Oulun Ikäkausimestaruusuinnit korvataan aluemestaruusuinneilla, jotka järjestetään 2.–4. heinäkuuta. Aluejako ja kilpailupaikkakunnat tiedotetaan viimeistään viikolla 15 Uimaliiton verkkosivuilla.
24 TO-SU 17.-20.6. SM-uinnit Kuopio Mikäli osallistujamääriin joudutaan tekemään rajoituksia, on ensisijainen keino jaotella uimarit seuraavasti: naisten/tyttöjen lajit torstaina ja perjantaina, miesten/poikien lajit lauantaina ja sunnuntaina. Tällöin kilpailuissa noudatetaan normaalia SM-/NSM-uintien lajiohjelmaa siten, että lajit uidaan neljässä jaksossa suorina loppukilpailuina. Eriin sijoittelu tapahtuu ikäsarjasta riippumatta aikojen perusteella.
MAJOITUS: ke 16. – su 20.6.21 Sokos Hotel Puijonsarvi
HEINÄKUU
26 PE-SU 2.-4.7. IKÄKAUSIMESTARUUSUINNIT ??? Kesän 2021 Tampereen Rollo-Uinnit ja Oulun Ikäkausimestaruusuinnit korvataan aluemestaruusuinneilla, jotka järjestetään 2.–4. heinäkuuta. Aluejako ja kilpailupaikkakunnat tiedotetaan viimeistään viikolla 15 Uimaliiton verkkosivuilla.
MAJOITUS: to 1. – su 4.7.21 Sokos Hotel Arina

Taulukon linkit ohjaavat kilpailuiden lajiohjelmiin/kutsuihin. Taulukkoa päivitetään sitä mukaan, kun kilpailujärjestäjät julkaisevat kutsunsa.

Löydät ne myös Uimaliiton kilpailukalenterista.

HUOMIO!

Ilmoita valmentajallesi ajoissa, mutta viimeistään kunkin kilpailun kohdalla merkattuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, jos et aio startata.

Seura maksaa startit kilpailukutsuun merkattuna ilmoittautumispäivänä. Starttimaksut laskutetaan uimareilta maksettujen starttien perusteella. Eli kaikki ilmoitetut ja seuran maksamat startit laskutetaan uimareilta, sairas- tai muista poissaoloista huolimatta.


Menossa mukana