RUS-ryhmät

Tekniikkakoulu RUS – venäjänkieliset ryhmät

Lahden Uimaseura проводит курсы по начальному обучению плаванию на русском языке для детей 7-9 лет. Занятия проводятся 2 раза в неделю.

Цель занятий:

– обучение основам техники плавания на спине и кролем на груди

– прыжки и ныряние в воду

– обучение действиям в воде

Также о желании заниматься в группе можно сообщить тренеру Михаилу Койкову   e-mailmihhail.koikov@lahdenuimaseura.fi

RUS1: tiistaisin ja torstaisin klo 19.15-20.00

RUS2: tiistaisin ja torstaisin klo 18.15-19.00

Бассейн Kärpäsen koulun uimala

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Ilmoittautuminen syyskauden 2021 ryhmiin avautuu ti 25.5. klo 9.00.

VAPAAPAIKAT kausi 2021-2022

  • Lahden Uimaseura myöntää jäsenilleen hakemuksesta vapaapaikkoja kaudelle 2020-2021 (syys- ja kevätkausi). Vapautusta kausimaksusta voi hakea sosiaalisin ja taloudellisin perustein vapaamuotoisella hakemuksella. Syys- ja kevätkauden vapaapaikat myönnetään yhdellä kertaa ennen syyskauden alkua. Huomioithan, että vapaapaikan saamisen edellytys on Lahden Uimaseuran jäsenyys eli jäsenmaksu (35 €/kausi) tullaan lapselta vapaapaikasta huolimatta laskuttamaan. Vapaapaikkahakemukset on lähetettävä toimisto@lahdenuimaseura.fi 31.7.21 mennessä.
  • Lahden Uimaseura on mukana Payback Lahti ry:n toiminnassa. Payback Lahti ry tukee taloudellisesti vähävaraisia lahtelaisia lapsia ja nuoria liikuntaharrastuksissa yli lajirajojen. Tuen saaja voi olla liikuntaa yhdistyksessä harrastava vähävarainen lapsi/nuori (alle 16-vuotias). Tukea haetaan suoraan https://paybacklahti.fi/Menossa mukana