Harrasteryhmät

>> Kevätkauden ryhmiin ilmoittautuminen päättynyt. Syyskauden ryhmiin ilmoittautuminen avautuu n. touko-/kesäkuussa. Tervetuloa silloin mukaan!

 

>> Tukea uintiharrastukseen | LISÄTIETOA

 

>> Pääset luomaan lapselle myClub-tunnukset etukäteen ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista | TÄÄLTÄ

 

Kenelle: Harrasteryhmät on tarkoitettu uintitekniikat omaaville uimareille, jotka eivät halua kilpailullisia tavoitteita.  Ryhmät sopivat hyvin tekniikkakoulun jatkoksi tai kilpauinnin lopettaneille uimareille.

Harrasteryhmissä uimari voi harrastaa 1-3 kertaa viikossa ryhmän ja lisäharjoitusten treeniaikojen mukaisesti.

HARRASTE 1

Ryhmä on tarkoitettu edistyneille sekä kilpauintia harrasteneille, jotka haluavat vielä treenata kovaa, käydä ehkä vielä kisaamassakin tai muuten vain jäähdytellä ”uraansa”. Uimari, joka harjoitteli viime vuonna Harraste 1 tai 2 -ryhmissä. Ikäluokka n. 15-17v.

Treenit: 2 x viikko

HARRRASTE 2
Harraste 2 on tasoltaan keskitaso/edistyneet -ryhmä. Uimareille, jotka harjoittelivat viime vuonna Harraste 2 tai 3 ryhmissä sekä osaavat uida jo kaikkia neljää lajia. Ikäluokka noin 13-15v .Treenit: 2 x viikko

HARRASTE 3

Uimareille, jotka harjoittelivat viime vuonna Harraste 3 tai tekniikkakoulun 4-tason ryhmässä. Ikäluokka n. 10-12 v.

Treenit: 1 x viikko

HARRASTEEN LISÄHARJOITUS

Lisäharjoituksiin voi osallistua, jos haluamanne harrasteryhmän varsinainen harjoituspäivä ei teille sovi, eli kyseessä voi olla joko viikon ainoa/toinen harjoituskerta tai vaihtoehtoisesti toinen/kolmas treenikerta.

Lisäharjoitus-ryhmää ei tarjolla kevätkaudella 2024.

HARRASTE – Hiihtolomaviikon ryhmäPidätämme oikeudet muutoksiin.Menossa mukana
LaUS tukiverkosto