Arat Tenavat ja Tenavat

Ilmoittautuminen syyskaudelle avautuu KE 29.5. klo 9.00. Tervetuloa mukaan!

 

Tukea uintiharrastukseen | LISÄTIETOA

 

Pääset luomaan lapselle myClub-tunnukset etukäteen ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista | TÄÄLTÄ

Arat tenavat/Tenavat ryhmiin osallistuakseen on suositeltavaa, että lapsi on täyttänyt 5v ennen kurssin alkua tai viimeistään kurssin aikana. Veden kanssa reippaat 4-4,5 v lapset voivat kuitenkin Tenaviin ilmoittautua.

ARAT TENAVAT
Ensimmäinen uimakoulutaso, jatkoa Vesipeuhulalle. Noin 5-6v lapsille, jotka eivät vielä uskalla sukeltaa tai  kenellä on mahdollisesti vesipelkoa.

Ryhmässä aloitetaan vedessä liikkuminen aluksi rauhallisesti erilaisten mielikuvien ja harjoitteiden avulla esim. eläinten liikkumistavoilla sekä edetään vedessä ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Opetellaan luottamaan veteen ja hallitsemaan omaa kehoa liikkuessa altaassa. Loppukaudesta siirrytään ryhmän tason mukaisesti uimakoulun omaisiin harjoitteisiin kuten potkut, kelluminen ja uinti  – aluksi välineen avulla.

Tavoitteena on poistaa mahdollinen vesipelko, sekä opettaa sukeltamisen, liukumisen ja kellumisen alkeita. Ryhmässä opetellaan myös ottamaan toinen huomioon ja toimimaan ryhmässä.

TENAVAT
Ensimmäinen uimakoulutaso, jatkoa Vesipeuhulalle. Noin 5-6v lapsille, jotka uskaltavat jo hieman sukeltaa eivätkä pelkää vettä.

Ryhmässä opetellaan uinnin alkeita pienessä altaassa ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Aluksi taitoja harjoitellaan välineiden kanssa ja opetellaan luottamaan veteen. Kurssin aikana välineistä pyritään pääsemään eroon ja oppimaan 2-3 m uintitaito vatsallaan ja selällään.

Tavoitteena on 2-3m uintitaito vatsallaan ja selällään ilman apuvälineitä. Harjoitellaan myös muita uintitaitoja, kuten sukeltamista, liukumista ja kellumista. Altaalla: alkuleikki, erilaisten uintitaitojen harjoittelu ja lopuksi loppuleikki/-loru

ARAT TENAVAT


TENAVAT


 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Menossa mukana
LaUS tukiverkosto