MyClub-ohjeet

Lahden Uimaseura ry on käyttää urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen myClub toiminnanohjauspalvelua, jonka avulla hallinnoimme tapahtumailmoittautumisia, laskutusta, jäsenrekisteriä sekä jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut sekä jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin.

MyClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: toimisto@lahdenuimaseura.fi.

Jokaisella myClub käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sen voi itse valita. Käyttäjätunnus näkyy kohdasta ”oma tiedot” kun on kirjautunut järjestelmään. MyClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.
 • Valitse tapahtuma, johon haluat ilmoittautua.
 • Tämän jälkeen aukeaa näkymä, jossa voit kirjautua sisään tai luoda uuden tunnuksen ”Rekisteröidy”-linkin kautta. Klikkaa siis ”Rekisteröidy”-linkkiä, luo uusi tunnus ja jatka ilmoittauminen loppuun.

Huom! Mikäli olet kirjautuneena järjestelmään jollakin tunnuksella, pitää ennen uuden tunnuksen luontia kirjautua ulos järjestelmästä.

Virheilmoitus kertoo siitä, että kyseinen henkilö on jo järjestelmässä ja yrität tehdä duplikaattia henkilöstä. Jos poikkeuksellisesti seurassa on kaksi saman nimistä henkilöä voi toisen henkilön kohdalta lisätä nimi-kenttään esimerkiksi etunimen lisäksi vielä toisen nimen.

Kun vastaavanlainen tilanne tulee eteen ja, et voi tallettaa henkilöä rekisteriin ”Nimi jo käytössä”, tarkista ensin onko lapsellasi myClub-käyttäjätili seurassa. Tämän voit tarkistaa siten että yrität alustaa itsellesi uuden salasanan.

Voit tilata ja määrittää itsellesi sekä uuden käyttäjätunnuksen että salasanan seuraavasti:

 • Klikkaa sisäänkirjautumissivulla ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?” -linkkiä.
 • Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Lopuksi klikkaa Lähetä-nappia.
 • Salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen, edellyttäen että kyseinen sähköpostiosoite on määriteltynä myClub-tilisi ensimmäiseen sähköpostiosoitekenttään.Jos et jostain syystä saa linkkiä sähköpostiisi, tarkista ettei viesti ole mennyt roskapostilaatikkoosi. Tarvittaessa ota yhteyttä toimisto@lahdenuimaseura.fi.

Saat seuramme uutiset, laskut ja tärkeät viestit sähköpostiin ja tarvittaessa otamme yhteyttä puhelimitse antamaasi numeroon. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla.

Voit itse vaivattomasti päivittää yhteystietojasi seuraavasti:

 • Kirjaudu sisään myClubiin
 • Klikkaa omat tiedot -sivu auki
 • Klikkaa Muokkaa -linkkiä ja täytä huolellisesti kaikki kentät ja klikkaa Tallenna-nappia

Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

 • aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
 • aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jokaisella perheenjäsenellä on oma tunnus ja salasana, mutta kaikilla jäsenillä voi olla sama sähköpostiosoite.
Esim. jos perheellä on kaksi lasta Emma ja Matti, niin silloin voi valita käyttäjätunnukseksi esim. ”emma.perhe” ja ”matti.perhe” ja molemmilla voi olla sama sähköpostisosoite ”isa.perhe@gmail.com”.

Jos salasana unohtuu, voit tilata uuden salasanan syöttämällä ”isa.perhe@gmail.com” osoitteen ”Salasanan ja käyttäjätunnuksen uudelleenmääritys”-lomakkeeseen. Tällöin kyseiseen sähköpostiosoitteeseen saapuu kaksi viestiä, jokaiselle lapselle oma. Valitse sähköposteista haluttu henkilö, jonka salasanan haluat, pitää siis tarkista viestistä kenen tilin salasana ollaan muutamassa.

Kun olet kirjautuneena sisään voit tarkista käyttäjätunnuksen kohdasta ”omat tiedot”.

Huoltajat voivat liittää seuran sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti

 • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
 • Valitse sivu ”Omat tiedot”->”Asetukset” (Perheenjäsenet)
 • Klikkaa ”lisää perheenjäsen”-linkkiä
 • Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana ja paina ”Lisää”-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.

MyClub-laskuissa on automaattisesti mukana virtuaaliviivakoodi, joka on pankkiviivakoodin numeerinen versio. Laskua maksaessasi voit kopioida virtuaaliviivakoodin verkkopankkisi viivakoodikenttään. Näin laskun maksaminen on helppoa ja virheetöntä sillä laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin.

Jos saat verkkopankista ilmoituksen että virtuaaliviivakoodi on väärin, tarkista seuraavat asiat:

Varmista että olet kopioinut koko numerosarjan
Jos kopioit virtuaaliviivakodin sähköpostista, varmista että sähköpostiohjelmasi ei ole lisännyt välilyöntejä numerosarjaan.

Voit myös kopioida virtuaaliviivakoodin laskun PDF dokumentista.

Kun saat huollettavasi tai oman laskun myClub-jäsensivuillesi, voit merkata maksusuorituksen jälkeen Merkitse käsitellyksi-napista laskun käsitellyksi. Voit siis merkitä itsellesi muistiin ja mahdollisesti toiselle huoltajalle tiedoksi, että olet laittanut laskun maksuun.

Näin ei tule vahingossa maksettua laskua useampaan kertaan, jos esimerkiksi laskun eräpäivä on vasta tulevaisuudessa tai seuran rahastonhoitaja ei ole vielä ehtinyt päivittämään maksusuorituksia seuran myClub-järjestelmään.

Lisäksi kun lasku on merkitty käsitellyksi, et saa myöskään viikkotiedotteessa muistutuksia avoimista laskuista


Menossa mukana