Tukea uintiharrastukseen

Tukea lapsen uintiharrastukseen voi hakea seuraavilta tahoilta. Hakemuksen voi halutessaan laittaa useampaan.

LAHDEN UIMASEURAN VÄHÄVARAISTEN TUET
Lahden Uimaseura myöntää jäsenilleen tukea kausimaksuihin. Tukea voi hakea sosiaalisin ja taloudellisin perustein vapaamuotoisella hakemuksella toimisto@lahdenuimaseura.fi. Hakemukset syyskauden ryhmiin 31.7. ja kevätkauden ryhmiin 31.12. mennessä. Vapaapaikan saamisen edellytys on Lahden Uimaseuran jäsenyys eli jäsenmaksu (35 €/kausi) laskutetaan uimarilta.

PAYBACK LAHTI
Payback Lahti tukee taloudellisesti vähävaraisia lahtelaisia lapsia ja nuoria liikuntaharrastuksissa yli lajirajojen. Tuen saaja voi olla liikuntaa yhdistyksessä harrastava vähävarainen lapsi/nuori (alle 16-vuotias). Tukea voi hakea ympäri vuoden.
Lisätietoa ja hakulomake https://paybacklahti.fi/

LAHDEN PELASTAKAA LAPSET
Lahden Pelastakaa Lapset tukee alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.
Lisätietoa https://www.pelastakaalapset.fi/lahti/etusivu/hae-tukea-lapselle/

VALIO AKATEMIA
Valio Akatemia® ohjelma jakaa stipendejä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin ja hyvinvointiin. Haku järjestetään kerran vuodessa. Stipendi voidaan myöntää alle 18-vuotiaille liikuntaa harrastaville ja siitä kiinnostuneille lapsille ja nuorille ympäri Suomen.
Lisätietoa https://www.valio.fi/valioakatemia/

HOPE
Hope ry auttaa vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joissa asuu alle 18-vuotiaita lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä suomalaisilta, jotka tukevat toimintaamme.  Hope tukee myös lasten harrastustoimintaa ja toteuttaa vapaa-ajan elämyksiä.
Lisätietoa https://hopeyhdistys.fi/


Menossa mukana
LaUS tukiverkosto