Vesi- ja Perhepeuhula

>> Kevätkauden ryhmiin ilmoittautuminen päättynyt. Syyskauden ryhmiin ilmoittautuminen avautuu n. touko-/kesäkuussa. Tervetuloa silloin mukaan!

 

>> Tukea uintiharrastukseen | LISÄTIETOA

 

>> Pääset luomaan lapselle myClub-tunnukset etukäteen ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista | TÄÄLTÄ

 

HUOM! Ryhmässä on lapsen kanssa harjoituksissa altaassa mukana yksi aikuinen (henkilön ei tarvitse olla sama joka kerralla).

Kenelle: 3-5v lapset , ei tarvitse uimataitoa tai aiempaa kokemusta uinnin parissa.

Perhepeuhulassa:Altaalla ohjaajan opastuksella touhutaan yhdessä ja totutellaan veteen leikkien avulla. Vedessä liikkuminen aloitetaan aluksi rauhallisesti erilaisten mielikuvien ja harjoitteiden avulla. Esim. eläinten liikkumistavat ja edetään vedessä ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Vesipeuhulassa lapsi opettelee luottamaan veteen ja hallitsemaan omaa kehoa liikkuessa altaassa.
Loppukaudesta siirrytään ryhmän tason mukaisesti uimakoulun omaisiin harjoitteisiin kuten potkut, kelluminen ja uinti aluksi välineen avulla.
Tavoitteena on poistaa mahdollinen vesipelko, sekä opettaa sukeltamisen, liukumisen ja kellumisen alkeita. Perhepeuhulassa opetellaan myös ottamaan toisen huomioon ja toimimaan ryhmässä.

Kenelle: 4-5v lapset , ei tarvitse uimataitoa tai aiempaa kokemusta uinnin parissa.

Vesipeuhulassa: Altaalla totutellaan veteen leikkien avulla. Vedessä liikkuminen aloitetaan aluksi rauhallisesti erilaisten mielikuvien ja harjoitteiden avulla. Esim. eläinten liikkumistavat ja edetään vedessä ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Vesipeuhulassa lapsi opettelee luottamaan veteen ja hallitsemaan omaa kehoa liikkuessa altaassa.
Loppukaudesta siirrytään ryhmän tason mukaisesti uimakoulun omaisiin harjoitteisiin kuten potkut, kelluminen ja uinti aluksi välineen avulla.

Tavoitteena on poistaa mahdollinen vesipelko, sekä opettaa sukeltamisen, liukumisen ja kellumisen alkeita. Vesipeuhulassa opetellaan myös ottamaan toisen huomioon ja toimimaan ryhmässä.

 

PERHEPEUHULA


Ei ryhmiä kevätkaudella 2024.

 

VESIPEUHULA


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Menossa mukana
LaUS tukiverkosto