Erityisuinti

Ryhmät ovat ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille, keillä on jokin liikuntarajoite tai haasteita motorisissa, kognitiivisissa ja/tai sosiaalisissa taidoissa ja jotka tarvitsevat erityistä tukea uinnin opettelussa. Uimarin tulee jo itsenäisesti pärjätä isossa altaassa, omata uintitaitoa ja uskallusta sukeltaa. Ohjaajat vastaavat tuntien sisällöstä ja ohjauksesta, eli uimareiden tulee itse pärjätä joko itse tai avustajan kanssa sekä suihku- että pukuhuonetiloissa. Ryhmät harjoittelevat Nastolan uimahallilla, joka on esteetön.

HUOM! Mikäli osallistujalla on sairaus (esim. astma tai epilepsia), tulee hoitavalta lääkäriltä varmistaa ohjeet kurssille osallistumiseen. Mikäli sairaskohtaukset tai lääkkeellinen hoito on tarvittavaa kesken uinnin tai suihku- ja pukuhuonetiloissa, tulee uimarilla olla joko avustaja/huoltaja hallilla mukana. Avustajan/huoltajan tulee osata antaa mahdollinen lääke ja ensihoito.

Ilmoitathan myös kurssin ohjaajille sairaudesta, jotta he osaavat varautua ja toimia sinun parhaaksesi mahdollisessa hätätilanteessa. 

Kevätkaudella 2021 tarjolla yhdistetty lasten, nuorten ja aikuisten ryhmä. Koronarajoitusten takia ryhmä pidetään tällä hetkellä to klo 15.30 Nastolan uimahalli.

Jokaisessa ryhmässä harjoitellaan uinnin perusasioita uimareiden ja ryhmän yleisen tason mukaisesti. Harjoiteltavia asioita ovat esimerkiksi sukellus, kelluminen ja liukuminen, oikean uintiasennon löytäminen ja välineiden kanssa harjoittelu sekä vapaa- ja selkäuinnin (nuorten ja aikuisten ryhmässä myös rintauinnin) tekniikkaa.

Kurssimaksu lapset (alle 18 v) 150 € ja aikuiset (yli 18 v) 190 €

Pidätämme oikeudet muutoksiin.Menossa mukana