Jatkotenavat ja alkeisuimakoulu

Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin avautuu KE 29.5. klo 9.00

 

Tukea uintiharrastukseen | LISÄTIETOA

 

Pääset luomaan lapselle myClub-tunnukset etukäteen ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista | TÄÄLTÄ

 

JATKOTENAVAT

Ryhmä on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille lapsille. Jatkoa Tenava-uimakoululle.

Lapselle vesi on jo ennestään tuttu elementti ja hän osaa itsenäisesti liikkua vedessä. Lapsi osaa sukeltaa ja uskaltaa uida jo pienen matkan eteenpäin omalla tyylillään. Kurssilla opetus tapahtuu pääosin pienessä altaassa, mutta isossa altaassa käydään mahdollisimman paljon tutustumassa.

Tavoitteena on 10 metrin uimataito vatsallaan ja selällään isossa altaassa sekä muita taitoja, kuten vedessä luonnollinen toimiminen, liukuminen ja kelluminen. Kurssilla valmistaudutaan siirtymään isoon altaaseen. Tämän kurssin jälkeen voi siirtyä tekniikkauimakouluun isoon altaaseen tasolle 1.

ALKEISUIMAKOULU

Ryhmä on tarkoitettu noin 7–9-vuotiaille uimataidottomille lapsille. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia ja opetus tapahtuu pääsääntöisesti pienessä altaassa.

Alkeisuimakoulu antaa perusvalmiudet uimaan oppimiselle ja ryhmässä harjoitellaan uinnin perustaitoja, kuten veteen totuttautumista, kastautumista, kellumista ja liukumista. Uintitunneilla tutustutaan myös erilaisiin apuvälineisiin, joita käytetään aluksi harjoituksissa mukana.

Tavoitteena on 5-10 metrin uimataito vatsallaan ja selällään sekä muita taitoja, kuten vedessä luonnollinen toimiminen, liukuminen ja kelluminen.

 

ALKEISUIMAKOULU


JATKOTENAVAT
Pidätämme oikeudet muutoksiin
Menossa mukana
LaUS tukiverkosto