Sannin viikko

 

Päiväkirja

Maanantai 

 Heräsin tänään kymmenen aikoihin, mutta tuntui siltä että olisi voinut nukkua tunnin pari pitempään. Väsymys johtui varmaan niistä Tanskan kisoista,kun olin kotona vasta joskus yhdeltä yöllä ja vasta melkein  kahdeltä nukkumassa. Tänään sain vapaata harkoista ja suunnitelmissa oli  käydä jossain,mutta en vain jaksanut. Viisaasti sitten hyödynsin päivän sisällä syöden, koneella ja sohvalla hoitaen kipeetä siskoa ja ottaen rennosti. 

 

Tiistai 

Tänään harkkoihin jo aamu kahdeksaksi tai niin ainakin luulin, että kahdeksaksi ja heräsin sitten reippaana ja tosi virkeänä ennen seitsemää.
Vasta maauimalassa sain tietää,että harkat alkaakin puolituntia myöhemmin mutta ei se paljoa haitannut kun seuraakin oli. Uitiin reilu tunti jotain  kelausta ja muutama vinsta. Loppupäivän hengailin sitten kavereitten kanssa. Käytiin jopa launeen kirppiksillä vaikkei mitään sieltä löytynyt. Kotona teen joskus ruokaa ja leivon kaikkee kivaa jonkun verran ja sitten chillailen huvin vuoks. 

 

 Keskiviikko

 Aamulla oli katos vaan,harkat. Tihkusateessa ei onneksi juostu ,vaan hypittiin  ja punnerrettiin salissa. Sieltä sitten altaalle ja uimaan. Tänäänkin uitiin vaan reilu tunti, mutta kyllä sekin riitti ;) Harkkojen jälkeen kotiin syömään ja puol viideksi Tiian ja Heidin kaa kaupungille.
Oltiin niin  ahkeria  ja päättäväisiä siellä että ajateltiin tulla huomenna hakemaan loput roippeet mitä sinne kauppaan nyt jäi syystä tai toisesta. Loppuillaksi ei  jäänyt paljoa aikaa, joten en tehnyt melkein mitään sen jälkeen. 

 

Torstai

 Tänään oli puol yheksält harkat,jotka alkoivat kuiviksilla. Pelattiin futista ja sitten uimaan. Uitiin kahden tonnin oma ohjelma, jonka jälkeen sprinttejä ja sitten omia drillejä.Harkkojen jälkeen kotiin ja sitten taas Tiian kaa kaupungille. Siellä taas shoppailua siihen saakka että kaikki  viimeisetkin kolikot oli käytetty. Sitten tulin taas kotiin ja sitten chillailua loppu päivä. 

 

 Perjantai

Yritin aamulla nukkua mahdollisimman pitkään,että ei sitten kisoissa  väsyttäisi. Onnistuin nukkumaan yhteentoista saakka mutta sitten oli pakko  mennä syömään.
Söin vähän ja sitten vaelsin pakkaaman. Sen jälkeen söin  ruokaa ja sitten autoon ja kohti kispiä. Bussimatka sujui hyvin ja pian  oltiinkin jo uimahallilla. Aluksi verraamaan ylitäyteen altaaseen ja sitten valmistautumaan viestiin. Viesti ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti. Viestien jälkeen osa meistä tytöistä lähti "kävelylle" mutta menimmekin vaatekauppaan. Sieltä syömään ja katsomaan vielä viimeisetkin kasisataset,  jonka jälkeen kimppakyydeillä hotellille. 

 

 Lauantai

Aamupala oli seitsemältä,joten heräsin Heidin ja Ennin kanssa sinne hyvissä ajoin. Sen jälkeen lähdimme kyydeillä hallia kohti. Aamujaksossa mulla oli  200sku ja vinstan sekariviesti. Kakssatanen meni hyvin,olin kolmas ja  tyytyväinen sijoitukseeni. Sitten oli viesti. Se oli jo hujauksessa ohi ja olin  taas hyvilläni ajastani. Aamujakson jälkeen syömään ja hotellille lepäämään. Sitten taas iltajaksoon. Nyt oli vuorossa 200ru. Se nyt meni  ihan ok ja olin toisena. Sitten sai lähteä hotellille nukkumaan. Vielä viimeiset  palaverit ja sitten ostettiin liput höyhensaarille,niinkuin Ennin kaveri kehotti meitä tekemään. 

 

 Sunnuntai

 Aamulla mulla ei ollut lajia, joten aika meni hallilla verraten ja toisia kannustaen. Sitten hotellille päikkäreille. Iltajaksoon lähdin jo hieman  panikoiden, koska oli tulossa 400sku ja 100 ru lyhyellä tauolla.
Sekari meni hyvin ,olin niukasti neljäs mutta ei se haitannut,koska en ollut kaikkein  innokkain sen lajin suhteen. Sitten verraamaan ja 100 rintaa. Olin väsynyt kiitos sekarin ja huononsin aikaa yli sekunnin. Olin kuitenkin toinen. Vielä viimeiset palkintojen jaot ja sitten kesälomille!!!! Viimeinkin pääsee löysäämään hermoja ja lepuuttamaan lihaksia.