Petterin viikko

 

Petterin päiväkirja

 

 MAANANTAI 11.2.2013

 

Tänään minulla oli yhdeksän aamu. Söin aamupalan ja lähdin kouluun. Koulussa meillä oli äidinkieltä, matikkaa, historiaa ja englantia sekä musiikkia. Musiikissa (josta en hirveemmin pidä)  oli jostakin soittimesta tehtävän esitelmän viimeinen palautuspäivä. Olin unohtanut sen, eikä esitelmäni ollut edes valmis. Joten musiikin opettajamme käski minua näyttämään sen seuraavana päivänä.

   Kotona aloin tekemään heti koulun jälkeen musiikin esitelmää. Aiheenani oli cembalo joten siihen upposi koko päivä. Onneksi minulla ei ollut harkkoja.

   Menin nukkumaan noin kello kymmenen.

 

Tiistai 12.2.2013

 

Heräsin noin klo 6.56 koska oli kahdeksan aamu. Syötyäni lähdin taas kouluun. Koulussa oli tänään melko tylsää, ja lisäksi unohdin uskonnon kirjat kotiin. Muistin kuitenkin näyttää esitelmäni. Saisin esittää sen perjantaina.

 Koulun loputtua kahdelta lähdin kotiin. Minulla oli yleisurheilu harjoitukset joten söin ja valmistauduin. Voi ei!! Minulla meni polvi reeneissä, kun harjoittelimme aitoja. Se oli ärsyttävää. Valkku käski minun lepuuttaa sitä. Kotiin tultuani kävin suihkussa söin iltapalan ja menin nukkumaan. Polveeni laitettiin jokin side minkä pitäisi muka auttaa.

 

Keskiviikko 13.2.2013

 

Herättyäni Polveni oli Aivan sairaan kipeä. Minulla meni normaalia pitempää päästä kouluun. Koulussa oli äidinkieltä, matikkaa, bilsaa ja sitten taas äikkää.

Meillä oli matikan koe bilsan tunnilla.

Kotiin tultuani polveni oli liian kipeä juoksemiseen tai hyppimiseen, joten en voinut mennä yleiurheilureeneihin. Selasin noin parikymmentä minuuttia nettiä erilaisilla

tiedeaiheisilla keskustelupalstoilla ja löysin maailman parhaan kirjan: The golden book of chemistry. Luin sen läpi ja menin nukkumaan iltatoimet tehtyäni.

 

Torstai 14.2.2013

 

Koulussa ei ollut taaskaan mitään hauskaa, paitsi liikkaa. Liikuntatunnilla meillä tosin oli luistelua eikä se kivuiltani onnistunut kovin hyvin.

Minulla oli uintiharkat (VIIIMEINKIN!!) ja polveni oli tarpeeksi terve uimiseen. Tänään oli muuten ystävänpäivä, että semmosta.

 

Perjantai 15.2.2013

 

Jes!! Perjantai!!! Viikonloppu on viikon hauskimman koulupäivän jälkeen alkamassa. Meillä on tänään englantia, musiikkia, elokuvan katsomista katsomista kaksi tuntia ja FyKeä. Elokuvana meillä oli jokin tällainen kuin Asterix ja Obelix vastaan Rooma. Kotiin tultuani pelasin koneella ja pelattuani sähläsin vähän kaikenlaista. Menin aikaisin nukkumaan, sillä huomenna minulla olisi Siikaniemessä uintileiri. Pakkasin reppuni sitä varten valmiiksi.

 

Lauantai 16.2.2013

 

Tänään heräsin aikaisin ja lähdin isäni kanssa (aamutoimien jälkeen) leirille. Ennen leiriä kävin kaupassa ostamassa 180g pussin turkinpippureita. Leirille ajamiseen meni noin puoli tuntia. Ensinmäiseksi menimme sisään asuinrakennukseen (syömme eri rakennuksessa.). Se oli kaksikerroksinen Puusta ja betonista valmistettu ihan ok talo. Sen jälkeen kaikki ohjattiin huoneisiinsa. Minä menin samaan huoneeseen kahden tyypin kanssa. Huoneessani oli kaapit ja neljä vuodetta, kuten muissa huoneissa. Kun olin purkanut tavarani lähdin säätämään ihmisten kanssa. En tuntenut vielä paljoon ketään. Säädön jälkeen pelasi pingistä ja lähdimme syömään.

ruokailun jälkeen menimme 1,5 tuntia kestävälle luennolle ravinnosta. Sain paljon hyödyllistä tietoa. Ravintoluennon jälkeen oli puolentunnin tauko, minkä jälkeen oli toinen yhtä pitkä luento lihaksista. Sen jälkeen oli välipala jonka jälkeen vapaata, pelailua ja disko. Disko tosin meni metsään sillä äänentoistolaitteet ei toimineet.

Kun ne saatiin toimimaan oli enään puolin tuntia nukkumaanmenosta. klo 11 oli sitten se mikä lie petiaika. Pesin hampaat ja lähdin huoneeseeni.

 

Sunnnuntai 17.2.2013

 

Tänään heräsin melko aikaisin. Noin kello 6.50. Herättyäni puin vaatteet päälle ja menin pelaamaan pingistä. Kun olin pelannut pingistä noin 1h, meidät kutsuttiin aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen menimme hakemaan uimakamat ja meinmme uimaan. Allas oli saunan kera päärakennuksessa. Se allas ei ollut iso, vaan vain alle puolet normaalist 25m altaasta. Pelasimme viestejä. Hävisimme kaikki )-: Kun olimme uineet ja saunoneet painuimme viemään uimakamat huoneisiin ja lähdimme lounaalle. Lounaan jälkeen menin huilailemaan ja lueskelemaan, sillä olin melko väsynyt koska en ollut nukkunut paljoa. Tämän jälkeen kaikki kutsuttiin saliin ja jouduimme kirjoittamaan jokaisesta jonkin hyvän asian. Minua tultiin hakemaan leiriltä kello 15. kotiin tultuani popsin välipalan (kevyen sellaisen) jonka jälkeen pelasin vähän aikaa. Kello 18 menin tekemään läksyni. Kaksi tuntia myöhemmin menin iltatoimien kautta nukkumaan.