Veetin viikko

 

Veetin päiväkirja

SU 27.1 Heräsin vasta klo.8 ja menin suoraan aamupalalle. Aamupalaksi söin puuroa ja paahtoleipää. Tänään ei ollut harkkoja, joten oli mahdollisuus tehdä jotain muutakin. Äiti, iskä ja pikkuveljet lähti viemään Vallea aamuharkkoihin ja mä jäin kotiin lukemaan. Ruuaksi oli tänään pihviä. Ruuan jälkeen pelasin vähän koneella ja sitten lähin pelaamaan lätkää. Lätkän peluun jälkeen tulin kotiin ja kattelin telkkaa.

MA 28.1 Tänään heräsin puoli 8. Aamupalaksi söin muroja ja leipää. Tänään oli koulua 9-15 ja tuli paljon läksyä, joten tein läksyt ja lähdin melkein heti harkkoihin. Kuiviksissa oli luistelua. Uinnissa oli päämatkana 20x100 VU. Kun tulin harkoista kotiin, söin iltapalan ja menin melkein heti nukkumaan.

TI 29.1 Heräsin tänään klo.7. Aamupalaksi söin puuroa ja leipää. Koulupäivä oli tänään 8-13. ruuaksi soin tänään lohta ja perunaa. Pia piti tänään kuivarit peilisalissa. Harkoissa oli tänään 400 av, 8x25 vu ja 10x200 vu.

KE 30.1 Heräsin klo.7:30. Söin aamupalaksi jogurttia ja hedelmiä. Koulua oli 9-14.Tänään oli koulun lätkäturnaus, joten olin harkoissa aika väsynyt. Harkoissa uitiin mm:5x400.

TO 31.1. Heräsin klo.7. Aamupalaksi söin jogurttia ja leipää. Koulua oli 8-15. Ruuaksi oli tänään pastaa. Harkoissa uitiin 800 av, 6x25 su pot, 8x25 vu pot, 12x25 vu/su delf pot ja 10x50  vu/su. Sen jälkeen uitiin viestejä.

PE 1.2. Söin aamupalaksi  puuroa ja leipää. Koulua oli 8-13. Tänään ei ollut harkkoja joten olin kaverien kaa. Söin ruuaksi perunaa ja lohikastiketta. Sen jälkeen lähin  ulos ja olin loppuillan kaverien kanssa.

LA 2.2. Tänään heräsin klo.8. Olin sairastunut joten jouduin jättämään kisat väliin. Söin aamupalaksi paahtoleipää ja muroja. Päivällä pelasin vähän jotta saisin ajan kulumaan. Ruuaksi söin lasagnea ja punajuurisalaattia. Illalla söin hedelmiä ja katsoin telkkaa. Telkan ääressä söin myös karkkia.                                                                                                                                                                                                 

iltapalaksi syön puuroa, muroja, jogurttia tai hedelmiä.  :)D  Veeti